My Twinkle Segmen by Nisha


Assalamualaikum

Hari ni saya nak join satu segmen ni. 
Segmen ni best sebab dia mintak kita komen ok ke ko blog dia. Hehe..
Jom kita terjah blog dia, tengok ni.

Orait, korang dah tengokkan?
So, baca saya punya komen hehe.
Actually, overall dah perfect semua. 

Cuma nak komen pasal music background.
Tau tak music background akan buat data plan anda cepat over quota.
Siapa yg guna streamyx, wifi atau unifi mungkin tak ada masalah utk BW ke blog yg ada music tapi ada masalah bg blogger yg ada limited data plan. 
Andai katalah ada entry yang agak islamic atau entry sedih tetiba masuk music background yg dimainkan agak k pop. Agak menggagau jugak nak mencari button pause. Ngee =)
Rasa-rasa bersesuaian tak untuk menjiwai hehe 

Header dah cun. No komen. Mesti tuannya comel jugakkan?
Cuma profile picture kalau boleh letak gambar owner. 
Nak tengok jugak wajah owner yang comel itew. 
Bolehkan? kan? kan? hehe

Rasanya tak ada apa lagi nak komen. 
Semuanya saya suka sebab so simple dan tidak padat.
Banyak gadget pun akan memeningkan visitor yg tinjau tul tak?

Nisha... apa khabar? 
Hehehe.. Jangan amik ati naaaa... ni komen suka2 ja...

Bidang Penulisan VS Makan Gaji

Assalamualaikum,

Haish... ketika ini dan saat ini mencurah-curah idea saya untuk mengarang. Tak sabar nak siapkannya dan publish ke pasaran. Kalaulah ianya rezeki saya dan terus berterusan. Saya perlu buat keputusan antara Bidang Penulisan dan Makan Gaji.


Sejujurnya saya tak punyai masa yang banyak untuk mengarang oleh sbb komitmen yg tinggi terhadap keluarga dan biz kecilan. Kerja di office tu dah tentu kerjalah. Tak boleh campur aduk. So, masa yang ada sebelah malam selepas tidurkan anak. Itu pun kalau tak ngantuklah. Kalau mengantuk, memang terus sama2 tidur huhu. Bila nak siapnya kalau macam tukan?

Tanya pendapat orang, semua kata teruskan bekerja. Bidang penulisan sebagai hobi. Ya, memang betul tapi inilah padah jadinya bila semua dibolot serentak. Bila dapat lamaran utk publishing hujung tahun, tak dapat siapkan pada masa yg ditetapkan. Ada masa lagi 3 bulan. Sempat ke saya siapkan? Saya sedang gigih berusaha untuk berikan hasil yang terbaik untuk pembaca.

Mohon doa kalian supaya saya berjaya dalam bidang penulisan... InsyaAllah... Saya percaya pada rezeki Allah s.w.t berikan... Amin..


Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia