My Twinkle Segmen by Nisha


Assalamualaikum

Hari ni saya nak join satu segmen ni. 
Segmen ni best sebab dia mintak kita komen ok ke ko blog dia. Hehe..
Jom kita terjah blog dia, tengok ni.

Orait, korang dah tengokkan?
So, baca saya punya komen hehe.
Actually, overall dah perfect semua. 

Cuma nak komen pasal music background.
Tau tak music background akan buat data plan anda cepat over quota.
Siapa yg guna streamyx, wifi atau unifi mungkin tak ada masalah utk BW ke blog yg ada music tapi ada masalah bg blogger yg ada limited data plan. 
Andai katalah ada entry yang agak islamic atau entry sedih tetiba masuk music background yg dimainkan agak k pop. Agak menggagau jugak nak mencari button pause. Ngee =)
Rasa-rasa bersesuaian tak untuk menjiwai hehe 

Header dah cun. No komen. Mesti tuannya comel jugakkan?
Cuma profile picture kalau boleh letak gambar owner. 
Nak tengok jugak wajah owner yang comel itew. 
Bolehkan? kan? kan? hehe

Rasanya tak ada apa lagi nak komen. 
Semuanya saya suka sebab so simple dan tidak padat.
Banyak gadget pun akan memeningkan visitor yg tinjau tul tak?

Nisha... apa khabar? 
Hehehe.. Jangan amik ati naaaa... ni komen suka2 ja...

4 comments

September 22, 2013 at 11:16 PM

Selamat bersegmen

September 24, 2013 at 8:06 PM

Hai! ^^ Thank you for support my Segmen :-) And your comment. I appreciate it . Thanks alot :) Here, Senarai peserta dah keluar. Sila semak link entry awak :) http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-my-twinkle-segmen-by.html

September 25, 2013 at 1:55 PM

goodluck.! :D

October 28, 2013 at 5:35 PM

Hai ^^ Awak, sorry sgt2 sbb dah lama tak update psl Segmen ni. Sila baca entry ni, thanks :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/10/kepada-peserta-my-twinkle-segmen.html

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia