Giveaway Floral Skirt

Click banner untuk join

"Senyumlah, hidup ini indah!"

Giveaway Pertama SitiSab

Click banner untuk join

yg di tag



TAMAT 3 November 2014

GiveAway by Gobokita : Aksara Biru

Click banner untuk join ya

Tamat 1 November 2014


Sila Semak Follower Korang!

Assalamualaikum korang!

Dah makan ke belum?
Kalau belum, pergi le makan dulu.
Lepas makan kang singgah sini balik baca entry KM ya.
Tadi ingat nak belanja tapi bila tengok follower 1k, terus tak jadi nghehe.
Kang aku belanja korang semua, ada yang balik sehelai sepinggang kang hahaha!

Okeh, apa yang aku nak cerita hari ni?
Haaa.. aku nak cerita pasal follower yang duk follow kita hari-hari tu.
Korang pernah tak check siapa follower korang selama ni?
Pernah tak korang semak dari mana datangnya follower korang tu semua?
Kat sini aku nak nasihatkan korang semua, sila check semula follower korang ya.
Sebab ada certain blog yang aku singgah, aku nampak sebahagian follower mereka datang dari BLOG LUCAH.


Aku faham kita semua kadang-kadang mengejar follower yang ramai.
Tapi nak dapatkan follower yang ramai tu kena tengok jugak siapa follower kita tu.
Jangan simpan follower lucah.
Jangan biarkan blog kita dicemari dengan follower lucah.
Nak tau sebabnya? 
Sebab takut blog kita akan dicemari virus ke, spam ke, malware ke or what so ever yang datang dari blog lucah tersebut.
Semua perkara tu mungkin boleh jadi kalau kita tak cegah awal.
Okeh apa yang perlu korang buat, just click the profile dan block mereka terus.
Automatic blog lucah tu akan di remove dari tersenarai sebagai follower kita.


Okeh, tu je nak cerita.
Daaa...

#9 Favorite Visitor KM Minggu Ni

Assalamualaikum korang!

Pergh!! Dah lama KM tak update recent viewed blog.
Kali ni KM bukak, seronoknya tengok hihi.
Kepada pengunjung yang tersenarai, terima kasih banyak-banayk tau.
Sudi jugak korang datang ke teratak hamba yang usang ni hihi.
Okeh, siapakah mereka tu?


Jomlah terjah rumah dia orang.
Boleh berkenalan sekali.
K bye!




PENGUMUMAN : Pemenang GA September By Karya Mahirah

Assalamualaikum korang!

Haaa seperti yang di janjikan, hari ni KM nak umumkan pemenang bagi GA anjuran KM.
Sebelum tu terima kasih banyak-banyak di atas kesudian korang untuk join GA KM ni.

Sila check nombor bertuah korang di sini ya.

Senarai Peserta GA September KM

Baiklah, dengan ini KM umumkan pemenang bertuah bagi GA Sept KM



Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia