KM Sekarang Berada Di UiTM Seri Iskandar Perak

Assalamualaikum korang!

KM hari ni berada di UiTM Seri Iskandar Perak.
Fuh, perjalanan KM bulan ni banyak luar dari daerah Selangor.
Letih tau berjalan jauh.
Kali ni bukan pergi bercuti, tapi pergi sampaikan amanat orang kampung hantarkan laptop pada anak buah sorang ni.
Kalau plan untuk bercuti memang tak letihlah sebab hapeningkan hihi.

Credit to http://greenywawa90.blogspot.com/

Sepatutnya laptop ni dihantar pada dua minggu lepas lagi.
Tapi yang jadi masalahnya tuan punya badan tu boleh pulak pergi ikut kawannya balik Kuantan.
Ya Allah, kata nak guna laptop tu cepat? Awat yang pi ikut kawan balik kampung?
Kalau dia stay kat hostel hari tu kat ke dah selamat bagi laptop ni kat dia.
*cik umi kalau baca ni tahankan mata dan telinga ya, aunty mahirah ko nak membebel ni ha*
Awak ingat UiTM Kampus Seri Iskandar tu dekat ke sayang?
Jauh yang oi, dekat 4 jam perjalanan. Balik hari pulak tu haha!
Mana boleh main pas-pas je barang ni kat uncle Nuar yang duduk Tanjung Malim.
Dia pun berchinta rasa nak hantar kat awak tau.
Aunty nak datang hantar barang satu ni dari Sepang pun dah bercinta dik non huhu.
Kesian kat pak wan awak ni drive kereta jejauh, malam ni nak masuk kerja lagi.
Kalau hari tu hantar, boleh bertahan lagi sebab pakwan awak ni off day.
Next time jangan buat lagi okeh.
Itu je nak bebel.

Haaa ni dia gambar selfie uncle pakwan dan aunty mahirah
Ni maknanya marah-marah sayang tau.
K bye!

Yeay! Blog KM Dah Okay Balik!

Assalamualaikum korang!

Ya Allah, KM betul-betul ingat blog KM ni dah tak lama tau.
Bila tanya dengan bro hasrul hassan, barulah ok semula.
Tak taulah apa kenanya dengan templete KM tetiba dia kacau full view entry blog.
Makna kata KM tak boleh view satu entry penuh.
Dan KM rasa korang pun tak boleh visit entry penuh KMkan?

Itu yang macam-macam KM ubah untuk betulkan balik.
Mood nak BW dah slow down wei sebab pening memikir masalah blog ni.
Siap mengadu nasib blog dengan irrayyan, haha.
Terima kasihlah irra sebab melayan KM kat wassup.
Last2 dapat jugak solutionnya.

Dah geram sangat KM defaultkan je semua setting dalam blog dan guna semula templete basic.
Hambik ko, segala mak coding yang KM buat semuanya punah, ranap, lebor begitu saja.
Dengan nuffang2 aku sekali hilang semuanya tau.
Malas nak fikir banyak dah.
Janji blog kembali seperti biasa dan lepas ni bila rajin baru setting balik semula.
Okeh, lepas ni korang boleh baca entry penuh KM seperti biasa.
Daaa...

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia