KM Sekarang Berada Di UiTM Seri Iskandar Perak

Assalamualaikum korang!

KM hari ni berada di UiTM Seri Iskandar Perak.
Fuh, perjalanan KM bulan ni banyak luar dari daerah Selangor.
Letih tau berjalan jauh.
Kali ni bukan pergi bercuti, tapi pergi sampaikan amanat orang kampung hantarkan laptop pada anak buah sorang ni.
Kalau plan untuk bercuti memang tak letihlah sebab hapeningkan hihi.

Credit to http://greenywawa90.blogspot.com/

Sepatutnya laptop ni dihantar pada dua minggu lepas lagi.
Tapi yang jadi masalahnya tuan punya badan tu boleh pulak pergi ikut kawannya balik Kuantan.
Ya Allah, kata nak guna laptop tu cepat? Awat yang pi ikut kawan balik kampung?
Kalau dia stay kat hostel hari tu kat ke dah selamat bagi laptop ni kat dia.
*cik umi kalau baca ni tahankan mata dan telinga ya, aunty mahirah ko nak membebel ni ha*
Awak ingat UiTM Kampus Seri Iskandar tu dekat ke sayang?
Jauh yang oi, dekat 4 jam perjalanan. Balik hari pulak tu haha!
Mana boleh main pas-pas je barang ni kat uncle Nuar yang duduk Tanjung Malim.
Dia pun berchinta rasa nak hantar kat awak tau.
Aunty nak datang hantar barang satu ni dari Sepang pun dah bercinta dik non huhu.
Kesian kat pak wan awak ni drive kereta jejauh, malam ni nak masuk kerja lagi.
Kalau hari tu hantar, boleh bertahan lagi sebab pakwan awak ni off day.
Next time jangan buat lagi okeh.
Itu je nak bebel.

Haaa ni dia gambar selfie uncle pakwan dan aunty mahirah
Ni maknanya marah-marah sayang tau.
K bye!

21 comments

September 14, 2014 at 11:07 AM

Last ke uitm tu tahun 2001 kut. Masa tu kelilingnya hutan sawit lagi.

September 14, 2014 at 11:20 AM

selamat meround ye KM... hihi

September 14, 2014 at 12:13 PM

tudiaa..kak KM dah membebel..hehhe

September 14, 2014 at 12:16 PM

Nak marah, anak orang..nasib baik membebel kat sini tau..kalau tak, habis la awak cik umi

http://acikwatie.blogspot.com/

September 14, 2014 at 12:52 PM

hahahaha. kene bebel sungguh ni :p

September 14, 2014 at 12:56 PM

semoga selamat menyampaikan amanat..hihi..

September 14, 2014 at 2:45 PM

Dulu seri iskandar takde pape..sekarang dah majuuu. Kat pekan tu dah ada tempat borong barang kahwin, tak payah pegi nilai3 nun..hehe

singgah sini KM ;)

salam ukhwah
Blog Irsya

September 14, 2014 at 7:21 PM

hehehe.. rasanya first time tengok kak KM membebel XP

adoyai..susah kalau dah jadi macam tu. x pasal kita dah drag orang lain dalam masalah tu...

saya pernah kena juga. berjanji dengan member, tapi housemate buat perangai, member yang kena... sian dia. hmm...

September 14, 2014 at 7:46 PM

aRz belum sampai lagi kat uitm ni.

sempat selpie dalam marah-marah sayang tu

September 14, 2014 at 8:49 PM

Lama dah saya tak ke sana.. pasti dah bnyk berubah skrng... :)

September 14, 2014 at 9:01 PM

terperasan di insta tadi, lalu menerjah di blog.. hehehe

September 14, 2014 at 10:20 PM

Dah banyak perubahan kat seri iskandar... meriah dengan kedai2 moden hihi... KM pun rambang mata bila datang sana... cumanya masa tak mengizinkan sebab balik hari nak kejar masa pakwan masuk kerja malam ni.

September 14, 2014 at 11:18 PM

tak pernah kesana lagi.. Huhu. amanat yang susah selesai dilakukan... Alhamdulillah :)

September 14, 2014 at 11:42 PM

wowww, garangnya kak KM.... kite pon takot! :D

September 15, 2014 at 1:47 PM

salam. hoho membebel da akak KM :))

September 15, 2014 at 2:52 PM

jom join giveaaway ni

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/ga-merdeka-di-sini-lahirnya-sebuah.html

September 15, 2014 at 7:30 PM

Rasenye dekat ngan umah sepupu.

September 16, 2014 at 4:56 PM

sekali KM memebebel daaa

September 18, 2014 at 11:27 AM

mmg patut kena bebel pun...ahaha..4 jam tu..pegi balik dh 8 jam..fuhh..mmg fenat

September 18, 2014 at 5:17 PM

alang alang tu patut nyinggah teluk batik seround dua keke

October 5, 2014 at 7:39 PM

Bhahahahaha kan dah kena bebel xD

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia