Cabaran 30 Hari Entry : Day 14 : Cerita kasut saya

Assalamualaikum korang!

Cabaran kali ni KM kena bercerita tentang kasut.
Haha, kalau korang nak tau, banyak koleksi kasut KM dan dah penuh pun satu rak kasut tau.
KM pun pelik, entah mana datangnya kasut banyak-banyak dalam rak tu tah.
*Padahal sendiri yang tak sedar diri membeli haha.*
Masa beli tak perasan dah penuh.
Bila nak sumbat dalam rak tu baru sedar yang kasut aku ni banyak rupanya.
Sampai melimpah keluar, tak ada tempat nak letak dah wei.
*Di tambah pulak dengan beberapa pasang kasut mak jemah cemetot ni, lagilah nampak sarat rak kasut itu, haha!*

Pakwan pun dah bising tengok kasut aku banyak tau huhu.
Katanya kasut dia tak ada pon banyak macam aku.
Cuma dua space je guna untuk letak kasut dia, space lain semua kasut aku yang conquer haha.
*Atee, awok dah kenapa pakwan? Dah nama pon perempuan, memanglah banyak kolesi.*
Eh, eh, jeles ke tak ada kasut colorful macam bini dia ni haha.
Sakit matalah tu bila ada beberapa kasut yang KM jarang pakai.
Jadi pakwan macam tak boleh terima bila kasut tu terbiar begitu sahaja.\
Dia kata kalau KM tak pakai kasut2 tu dia nak lelong kat pasar, jual RM3 sepasang.
*Erk? Jual balik? Masalahnya ada ke orang nak beli? Hehe!*

Haaa ni dia sebahagian dari kasut yang KM ada.
Colorful tak? Haha.. KM memang suka pakai kasut flat yang colorful.
Ni KM beli satu resit dari Zalora.
Nampak macam mahal jekan, tapi sebenarnya murah je.
KM suka tunggu happy hour ngeee.
Dapat diskaun kod dalam kul 3pm-4pm dan ada beberapa kasut jatuh harga RM20.
Masa nilah rembat sekali 5pasang.
Ini dululah.. sekarang dah malas nak tunggu happy hour.
Busy haha.

Takat tu je nak cerita pasal kasut.
Tunggu next cabaran untuk hari ni ya.
KM lewat sikit publish sebab kesuntukan masa.
Jumpa lagi daaa..

16 comments

September 15, 2014 at 9:22 AM

cntk la KM kasut2 awk....memang colour dia lwa2...

p/s : nape blog awk gegar2 ye?? pening nk bace hehe

September 15, 2014 at 9:25 AM

comelnya kasut..kalau u lelong RM 3 sepasang i beli..hahaha

September 15, 2014 at 9:26 AM

@Mila Hilas kita tanya pembaca lain pulak... sebab KM rasa dah tak ada masalah lepas dah setting default...

September 15, 2014 at 9:49 AM

waaa.. manyaknya tasut dia.. pinjam boleh...

September 15, 2014 at 9:50 AM

singgah menabung KM ye.. :)

September 15, 2014 at 9:55 AM

comel-comel kasut kak KM..nk pinjam yang kuning please..

September 15, 2014 at 11:08 AM

cantiknyeee kasut.. nak yg purple tu puhleaseee...hikhik... :P

September 15, 2014 at 11:16 AM

Wah , cantik kasut! Pinjam!!

September 15, 2014 at 1:45 PM

salam. wahhhh semua pattern yg sama. heels or wages tak suka pakai ya?? heee

September 15, 2014 at 3:16 PM

cantiknya kasut2 tu

September 15, 2014 at 7:31 PM

Dah lama x beli kasut.
Harap esok.. Boleh ke tak ni?
Ingat nak soping baju pulak.

September 15, 2014 at 10:30 PM

wahh cantik kasut...
kasut & perempuan tak boleh di pisahkan.. saya pun suka kumpul kasut.. pakainye? once in a blue moon.. hihi..

Salam kenal, nice blog, jemput datang ke SEIKHLAS MEMORI

September 16, 2014 at 5:00 PM

amboiii byknye beli

September 17, 2014 at 10:14 PM

Comelnye kasut

September 18, 2014 at 11:24 AM

semua design sama je tapi colourful :-) kalau rega RM20 sepasang mmg murah tu..kalau kasut byk camtu boleh pair utk setiap pasang baju ..baju hijau kasut hijau heee

September 18, 2014 at 5:17 PM

maaak aaih suka nyopping kasut rupanya Akak KM ni. hahaha CT paling tak suka beli kasut. size selalu tak ada. kalo kasut sukan takleh pakai adidas nye sebab semua besar. yang paling kecik pun besar. huuurm..

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia