Kenapa Status KM dalam Nuffnang Jadi Non Glitterati?

Assalamualaikum korang!

KM confused kejap kenapa status dalam nuffnang jadi non glitter.
Apa yang KM kena ubah ek?
Rasa macam ada kesilapan dalam link blogkan?
Haha.. lepas satu-satu masalah dalam blog ni.
Seronok betullah KM nak kena betulkan kesilapan2 macam ni.
Naik blur jadi nak pikir.
Wahai, rakan2 blogger yang bijaksana, bantu KM dalam selesaikan masalah ni ya
Terima kasih, k bye!


17 comments

September 15, 2014 at 11:38 AM

may b KM ada letak iklan lain selain nuff..huhu..Try hantar tiket la tanya nuff..

September 15, 2014 at 11:41 AM

cepat2 anta tiket ke nuff..

September 15, 2014 at 11:42 AM

mungkin pihak nufnang silap tu..

September 15, 2014 at 11:43 AM

hantar tiket ke nuffies,

September 15, 2014 at 11:49 AM

ok.. baiklah semua.. KM baru je hantar tiket ke nuffnang.. terima kasih membantu... =)

September 15, 2014 at 11:52 AM

Sabo ya akak KM? Apa yang penting, dah hantar tiket kat Nuffnang.

September 15, 2014 at 12:01 PM

hantar tiket cepat kak KM.. :)

September 15, 2014 at 12:49 PM

Cepat anta tiket pd en nuff...akk dulu pon pernah kena mcm tu..nanti diaorg akan terangkan kenapa..

September 15, 2014 at 1:44 PM

salam. oo terlepas entri ni..akak da hantar tiket kan ehhe

September 15, 2014 at 1:55 PM

dah ok kan akak.. :)

September 15, 2014 at 4:52 PM

saya pun kena benda sama. tapi kenapa kena hantar tiket tu? macam mana nak buuat?

September 15, 2014 at 7:31 PM

Uittt..boleh bertukar ke?
Tak perasan plk saya punya.

September 15, 2014 at 8:10 PM

Tiket kena hantar utk bgtau pd nuffnamg ttg status kita tu. Nk bg tau kena gi kat contact.

September 16, 2014 at 5:01 PM

dlu pernah jd.mcm tuh sbb pasg iklan lain..dh remove trus gliterrati.lik

September 17, 2014 at 10:15 PM

Nuffnang saje nak menguji KM. Hihi..

September 18, 2014 at 11:20 AM

alhamdulillah dh settle kan..akak JM baru nk baca..alkamlumkan x leh datang hari2..sekarang terjah secara PUKAL :-)

September 18, 2014 at 5:14 PM

nuffnang pening kekeke

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia