Surprise Dari Pak Wan dan Si Kakak

Assalamualaikum,

Masa birthday saya tahun lepas, dapatlah kejutan dari anak dan suami. 
Semuanya idea si kakak. Pak Wan sponsor kek red velvet.
Dia tau kita ni duk sebut2 dah lama tak makan red velvet.
Sekali dibelinya kek birthday kita.

Thanks sayang.





Kakak siap bagi kad lagi.


Kek dia memang sedap. Puas makan. hehe.. Rasa-rasa tahun ni dua beranak tu nak beri kejutan apa? KM teringin carrot cake. 😂🎂🥕
Kita tungu jelah ya, ok bye! 

Medal Collections For Year 2017

Assalamualaikum, KM suka tengok medal collection ni. Puas hati masuk tahun 2017. Itu pun setelah di pujuk dek kengkawan office suruh join fun run. Ni pun join ikut masa terluang. KM kena tengok masa pakwan. Kalau tak, lari kat rumah jelah 😂



Putrajaya Pink October Run 2017

Assalamualaikum, Wow pinknya putrajaya, nama pun pinktober run kan? 😍 Kali ni KM join sis linda. Ambik 5km je. Untuk fun. 


Masa ni zumba tengah on. Baru sampai finish line. KM Tengok jelah, tak larat join zumba. 


Banyak booth buka time ni. 


Moh selfie kejap. 😜


Lari jangan tka berlari. View cuaca sangat cantik time ni. 



Mari kita selfie lagi. KM kalau join fun run ni banyak berposing je. Menikmati keindahan sekeliking hehe 😜


Inilah medal pinktober run. Cantikkan? 😍

Ok la tu je nak share. 

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia