#7 Thank You Nuffnangers Who Recently Viewed My Blog =),


UPDATE
25 Julai 2014 - 9:43Am

Nuffnangers yang masih melekat lagi blog mereka di top referral nuffnang KM.
Terima kasih banyak-banyak kat korang semua tau.
Bila free aku terjah satu-satu blog2 korang ni.

http://sitimariam007.blogspot.com/ NEW

Andai antara korang semua yang KM belum follow, silalah inform mungkin KM terlepas pandang agaknya.
Maklumlah KM ni mata 4 huhu.. kadang rabun kadang tak rabun.
Ok thanks semua.



Segmen Jom Blogwalk ! by Mellya

Assalammualaikum.


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Dengan sukacitanya Mellya merasmikan Segmen Blogwalk kecil-kecilan anjuran Mellya sendiri. Hihi harap ramailah yang sudi join. Tambah kenalan, tambah page views sekali ye.


TAMAT 24 JULY 2014.
Syarat penyertaan :

**SYARAT WAJIB**
Create post bertajuk "Segmen Jom Blogwalk ! by Mellya"

Tinggalkan link penyertaan di entry ini sahaja 

**SYARAT TAK WAJIB** 
Follow Blog dan tekan iklan yang ada

P/S : Terima Kasih daun keladi bagi yang menjayakan Giveaway Mellya dan Iola serta Simple Giveaway Projek Dress Bajet. Tahniah juga buat pemenang :)


Jangan Tak Tau Mak Budak Pun Dapat Duit Raya Jugak Tau?


Haaaaa... jangan tak tau, mak budak macam akak ni pun dapat duit raya jugak tau.
Jangan jeles u olls, hik hik hik...
Mentang-mentang hari ni last kerja.
So, berjimba-jimba jelah sampai balikkan.
Big bos tak dak, second bos tak dak, third bos pon tak dak.
Sooo.. office ni ana yang punya, hahaha...
Sebelum balik tu, tetiba superior aku letak sampul duit raya atas meja.
Aku ingatkan dia berguraulah bagi sampul duit raya kosongkan.
Sekali bukak dalam RM10 ko aku dapat.
Huwaaaa... bersinar-sinar mata aku ni korang tau.
Terus rasa nak jadikan dia kakak angkat selamanya, hahaha! (dan-dan kakak angkat.)

Lepas tu, kita orang pun bersalam-salaman dan bermaaf-maafan.
Ingatkan ia berakhir dengan kami je, sekali hambik ko satu division aku round mintak maaf. 
Meriah gila jadinya suasana office kita orang tadi.
Lepas tu tetiba ramai pulak yang ikut berjemaah dengan aku kat belakang, hahaha!
Aku tau masing-masing hati dah menggeletik nak balik awal.
Masing-masing dah terbayang-bayang kampung halaman.
Masing-masing menunggu announcement dari HR untuk pelepasan balik awal tapi sampai ke sudah tak ada.
Hampeh betul HR ni, huhu. Harapan hanya tinggal harapan je tadi.

Krik...krik...krik...
Assalamualaikum, ada orang baca ke tak ni?
Sunyi betul blog aku hari ni, huhuhu...
Korang semua dah balik raya ke?
Laaaaa... aku membebel sorang-sorang ke tadi?
Okaylah, aku pun nak prepare baju balik kampung ni.
Baju aku, baju Zulaikha, baju Pak Wan, semua nak kena gosok.
Inilah benda yang paling malas aku nak buat, menggosok dan lipat kain hahaha.
Nak kena buat check list dulu sebelum balik raya.
Karang ada pulak yang tercicir.
Okay daaa~~~


Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia