3 Peserta Sahaja Lagi Untuk Lengkapkan 60 Peserta

Assalamualaikum,

GA saya dah nak hampir tamat! Hanya ada 3 tempat sahaja lagi yang belum di isi. Cepat sebelum terlambat. Haish! Bertuahnya siapa yang menjadi peserta terakhir ni... Tak percaya cubalah sertai GA sy ni hehehe... Kita tengok apa yang jadi...

Simple Giveaway By Mahira Ridzuan

PESERTA COMPLETE 60
AND 
TAMAT! TAMAT! TAMAT!
(^^,)

Terima kasih kepada yang menyertai last minit.
Tunggu saya umumkan pemenang esok ya.


Assalamualaikum,

Buat pertama kalinya saya nak buat GIVEAWAY untuk rakan blogger semua. Dari sehari ke sehari sy terfikir nak buat tapi asyik tertangguh je. Jadi sudi-sudikanlah menyertai dan share bersama kawan-kawan ye.



Click Banner Untuk Join

Syarat-syaratnya sangat mudah.
-  Terbuka kepada semua warganegara Malaysia. 
  1. FOLLOW blog Bila Aku Berkarya.
  2. LIKE dan SHARE page di bawah
  3. FOLLOW blog QMS
  4. Buat simple entry bertajuk ‘ Simple Giveaway by Mahira Ridzuan’.
  5. Kemudian letak benner di atas (printscreen).
  6. Tag pada 2 orang kawan anda dan make sure mereka tahu yang mereka ditag ya.
  7. Tinggalkan jejak link di kotak komen.

Pemenang akan di pilih secara random.org. (^^,)

Segala keputusan adalah muktamad melainkan ada yang tidak menuntut hadiah maka cabutan akan di buat semula.

Giveaway ni tamat bila peserta mencecah 100 orangKini tamat bila peserta cecah 60 orang sebelum 30 Julai 2013

~ Nak tengok hadiah, sila click SINI~

~ Senarai peserta terkini, sila click SINI~


* Terima kasih kepada siapa yang sudi join giveaway ni

Perubahan Giveaway by Mahira Ridzuan

Assalamualaikum,

Memandangkan Hari Raya Aidifitri jatuh pada 8 Ogos 2013, jadi dengan rasminya saya ingin memendekkan tempoh giveaway terhad kepada 60 orang peserta sahaja. Seandainya senarai peserta tidak mencecah ke angka 60 by this 30 Julai 2013, automatic giveaway ni saya akan tamatkan dan terus umumkan pemenang.


Kenapa saya buat pindaan? Sebab memudahkan proses pengeposan di lakukan seminggu sebelum hari raya menjelang. Pengalaman saya sebelum ni seminggu sebelum raya, pos man tak jalan dah. So, barang akan diperap di pos office sampai seminggu selepas raya. Lebih baik saya tamatkan awal supaya proses pengeposan berjalan lancar.


Mohon maaf kepada siapa yang tak sempat join. 
Next time kalau saya buat GA lagi, pakat join ramai2 lagi ya.

Selamat Hari Raya

*SIAPA YANG TAK MENEPATI SYARAT SILA LENGKAPKAN YA. 
SAYA CHECK SATU2 =)

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia