Comforter Saya Dah Sampai!

Assalamualaikum,


Ingat tak yang saya kata tengah tunggu comforter sampai? Now dah sampai. Dah pasang pun kat katil idaman hehehe... Meriah giler bilik ku dengan colorful. Rasa pinky je tengok bilik tido daku tu. I like! Apa kata suami? Dia tak kata apa. Kunci mulut. Bila mem beli cadar, dia diam je. Ikut je selera tekak mem nak cadar color apa. Yang penting bilik nampak kemas dan selesa. Kalau nak harap dia memang tak ada ler nak beli. Tak pandai katanya. So, benda ni diserahkan pada mem dia ni hah... hehehe


Kat mana saya beli? Saya beli online je. Beli kat Twinkle Stars E-shop Jujur cakap, kat dia cadar paling murah saya pernah beli. Saya beli waktu offer hanya RM70 include postage. Kalau tak, set comforter ni sure RM200 punya. Bab tilam ni, saya tak kisah kualiti cadar, janji tilam berlapik dan kemas dari nampak macam tongkang pecah hehehe...

So, siapa nak order, boleh order kat dia. Rajin jugak dia buat offer kadang2 tu. Daaaa...

 

Senarai Nama Peserta Segmen 3 hari BlogWalking Bersama Mahira Ridzuan

Click Banner Untuk Kembali ke Segmen

Assalamualaikum,

Berikut dibawah adalah senarai link perserta yang sudi, support dan sangat sporting join segmen saya ni. Alhamdulillah, selesai juga akhirnya segmen ni. Pagi lepas breakfast nanti saya akan umumkan pemenang top referral. Kemudian disusuli dengan 3 peserta lagi yang bertuah menerima hadiah dari saya.
Saya rasa macam pakcik random.org ada masalah untuk digunakan. Andai kata esok pagi tak boleh juga, saya cabut undi sendirilah ya.

GOOD LUCK EVERYBODY!
MANY THANKS

10. http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-3hari-blogwalking-bersama-mahira.html
11. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/09/segmen-3-hari-blogwalking-bersama.html
12. http://superpapaya.blogspot.com/2013/09/segmen-3-hari-blogwalking-bersama.html
13. http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2013/09/segmen-3-hari-blogwalking-bersama.html 
14. http://nanakimie.blogspot.com/2013/09/segmen-3hari-blogwalking-bersama-mahira.html 
15. http://www.syuhadasalleh.my/2013/09/segmen-3-hari-blogwalking-bersama.html
16. http://farraanuar.blogspot.com/2013/09/segmen-3-hari-blogwalking-bersama.html 
17. http://miss-tribal.blogspot.com/2013/09/last-giveaway-for-today.html 
18. http://arinalola.blogspot.com/2013/09/segmen-3hari-blogwalking-bersama-mahira.html
19. http://eyra1990.blogspot.com/2013/09/segmen-3-hari-blogwalking-bersama.html
20. http://lalazarryn.blogspot.com/2013/09/segmen-3-hari-blogwalking-bersama.html
21. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/09/photobucket.html 
22. http://ayuzan.blogspot.com/2013/09/segmen-3-hari-blogwalking-bersama.html
23. http://zaralisha.blogspot.com/2013/09/segmen-3hari-blogwalking-bersama-mahira.html 
24. http://lienliedot.blogspot.com/2013/09/segmen-3-hari-blogwalking-bersama.html 

Sila semak link anda di sini ya. Andai ada yg sy terlepas pandang atau terdouble sila beritahu kat komen ya.

GOOD LUCK! (^^,)

Segmen 3 Hari Blogwalking Bersama Mahira Ridzuan


Assalamualaikum,

Hari ni last segmen 3 hari blogwalking bersama mahira ridzuan. 
Siapa yang belum join, masih berkesempatan lagi untuk join. 
Masih ada masa hingga 11:59pm nanti. 
So, esok saya akan umumkan pemenang insyaAllah.
Jom join!!!

Saya Nak Coconut Shake!

Assalamualaikum,

Tolonglah, daku dah lama kempunan nak minum coconut shake yang paling sedap! Orang cakap paling sedap kat melaka. Takkanlah daku nak minum coconut shake semata-mata, kena redah gi melaka? Gilo kerja namanya tu. Tadi saya gi alamanda. Kawan cakap kalau ikut kawasan kak long, alamanda paling sedap hahaha. Gelas bosa tu haaa...

Yo yo ooo je saya pergi sana semata-mata nak minum coconut shake, sekali DAH HABIS??? Rasa nak nangis UHUWAAA!!! Nasib baik suami belanja air epal asam boi. Sedap jugak tekak ni tapi tak puas hati jugak selagi tak dapat minum coconut shake paling sedap itu. Huh! Tak apa... akan ku pergi lagi pada satu hari nanti di waktu pagi2 buta. Macam mana sekali pun nak jugak puaskan hati mehehehe...


gogomelaka.com


Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia