Comforter Saya Dah Sampai!

Assalamualaikum,


Ingat tak yang saya kata tengah tunggu comforter sampai? Now dah sampai. Dah pasang pun kat katil idaman hehehe... Meriah giler bilik ku dengan colorful. Rasa pinky je tengok bilik tido daku tu. I like! Apa kata suami? Dia tak kata apa. Kunci mulut. Bila mem beli cadar, dia diam je. Ikut je selera tekak mem nak cadar color apa. Yang penting bilik nampak kemas dan selesa. Kalau nak harap dia memang tak ada ler nak beli. Tak pandai katanya. So, benda ni diserahkan pada mem dia ni hah... hehehe


Kat mana saya beli? Saya beli online je. Beli kat Twinkle Stars E-shop Jujur cakap, kat dia cadar paling murah saya pernah beli. Saya beli waktu offer hanya RM70 include postage. Kalau tak, set comforter ni sure RM200 punya. Bab tilam ni, saya tak kisah kualiti cadar, janji tilam berlapik dan kemas dari nampak macam tongkang pecah hehehe...

So, siapa nak order, boleh order kat dia. Rajin jugak dia buat offer kadang2 tu. Daaaa...

 

3 comments

September 17, 2013 at 10:29 PM

Nice. Mummy Vee pun buat ni jugak. Vee skrg guna yang mummy buat :D

September 18, 2013 at 12:58 AM

cantiknya cadar tu.. :D

September 18, 2013 at 11:38 AM

Cantik...baiknya isteri..lalu sambil isi tabung. moga murah rezeki sang isteri.

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia