Mondaylicious Giveaway by Liendot & Shimot

Click Banner untuk JOIN



SYARAT PENYERTAAN:
1. Blogger yang tinggal di Malaysia
2. Follow blog sponsor
3. Like and share fanpage sponsor
4. Buat entry bertajuk 'Mondaylicious Giveaway by Liendot & Shimot'
5. Copy paste kod dibawah ke dalam ruangan HTML anda
6. Hantar penyertaan ke ruangan komen entry nie sahaja
7. Giveaway akan tamat pada 10 November



follow blog:



like fanpage:


 share page:



SHARE ALBUM
1
2
3
4


follow instagram


like picture & komen 'Gudluck' (peserta GA dikira berdasarkan jumlah komen)


Pemilihan pemenang berdasarkan:
- Top Reffreral
- Random

SENARAI HADIAH




Perfect Parenting, Boleh Practice...

Assalamualaikum...

Boleh practic pada Zulaikha ni. Hehe..


Saya Kena Saman!

Assalamualaikum,

Saya kena saman! Huhu... Semalam suami sy call, dia kata dia cek no pendaftaran kereta sy kena saman RM150. Sy terus cek dlm myeg, tapi no pendaftaran kereta sy tak kena saman apa-apa pon! Masalahnya sekarang ni, macam mana saya nak tau sy kena saman apa? Sebabnya sy tak terima apa2 dokumen atau surat yg mengatakan sy kena saman. Bila? Di mana lokasi sy langgar peraturan sampai kena saman? So, cer korang tengok. Adakah betul SMS saman ni? Kalau betul tak kisahlah, sy bayo je tapi hantarlah proper documen dgn detail sekali. Ni kalau kami tak cek, sampai bila2 tak tau kena saman. Sebelum ni tak pernah kena saman pon dan tak de pengalaman kena saman. Inilah pertama kali. Huh! Tensi mak ni hah.




Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia