Saya Kena Saman!

Assalamualaikum,

Saya kena saman! Huhu... Semalam suami sy call, dia kata dia cek no pendaftaran kereta sy kena saman RM150. Sy terus cek dlm myeg, tapi no pendaftaran kereta sy tak kena saman apa-apa pon! Masalahnya sekarang ni, macam mana saya nak tau sy kena saman apa? Sebabnya sy tak terima apa2 dokumen atau surat yg mengatakan sy kena saman. Bila? Di mana lokasi sy langgar peraturan sampai kena saman? So, cer korang tengok. Adakah betul SMS saman ni? Kalau betul tak kisahlah, sy bayo je tapi hantarlah proper documen dgn detail sekali. Ni kalau kami tak cek, sampai bila2 tak tau kena saman. Sebelum ni tak pernah kena saman pon dan tak de pengalaman kena saman. Inilah pertama kali. Huh! Tensi mak ni hah.




3 comments

October 7, 2013 at 7:52 AM

check di JPJ...salam blogging.

October 7, 2013 at 12:03 PM

salam blogwalking.. hati2 memandu, mngelak saman. hehe

October 7, 2013 at 12:27 PM

Haha... wa ada 2 saman.. Huwaaa.... Saman sebab parking.. Aduhaii..

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia