Hai Zulaikha...Zulaikha...

Dari jauh aku tengok anak aku tgh bercangkung buat kek dia. Berusaha dengan gaya mimik mukanya duk teran. Seminit kemudian dia datang kat aku...

Zulaikha : mama, mama tak nak ayang ke? (mama tak nak sembahyang ke?)
Aku : nak solatlah ni...
Zulaikha : ayang epat mama, anti acuh iyak ika pas ayang... (sembahyang cepat mama nanti basuh berak ika lepas sembayang)
Aku : speechless dan terus ketawa ketawa ketawa



Adoi anak aku ni rutin biasa dia suka berak waktu magribkan. So setiap kali aku nak solat magrib, aku akan pesan "Sape suh berak magrib? mama basuh berak ika lepas solat!" 
Dia dah faham jawapan aku, so baik punya arahan dia bagi kat aku naa...


Inilah budak bijak lagi petah mulutnya tu. 
Tak sempat daku amik gambo time dia buat kek tu.

Terlepas Praduan Menulis

Saya sudah terlepas ini praduan huhuhu...
Good luck kepada yg berjaya submit praduan...
Bunyi sedih je ni tapi tak boleh buat apa.
Tak sempat sebab kesibukan masa.
~Seriously i loved this praduan~

Lunch di restoran IMPIANA

Assalamualaikum & Hallo

Jumaat lepas, sy planning makan dekat luar. Saja isi masa bosan waktu tengah hari. Jenuh juga decide nak makan kat mana. At the end pilih restoran IMPIANA di giant Nilai. Tak pernah makan kat sini sebenarnya huhu, tu yang nak testing kelazatan makanan di sana. Atara menu yang jd pilihan sy adalah...

Taaadaaa! 
Banana split yang cukup lazat! Wallah! Sedap wooo... rasa nak pergi lagi untuk beli benda ni je! hahaha...
Harga RM6.9 

Menu utama makan tengah hari, saya pilih nasi gorem tomyam. 

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia