Lunch di restoran IMPIANA

Assalamualaikum & Hallo

Jumaat lepas, sy planning makan dekat luar. Saja isi masa bosan waktu tengah hari. Jenuh juga decide nak makan kat mana. At the end pilih restoran IMPIANA di giant Nilai. Tak pernah makan kat sini sebenarnya huhu, tu yang nak testing kelazatan makanan di sana. Atara menu yang jd pilihan sy adalah...

Taaadaaa! 
Banana split yang cukup lazat! Wallah! Sedap wooo... rasa nak pergi lagi untuk beli benda ni je! hahaha...
Harga RM6.9 

Menu utama makan tengah hari, saya pilih nasi gorem tomyam. 

Menu utama, nasi goreng tomyam. Harga RM6.9. Ermm... rasanya bolehlah tapi sebab dah lapar sangat, jadi daku bedal jelah. Itu pun tak habis sabab daku menjaga kalori mknan wlupun dah tau kalori utk satu pinggan nasi goreng sgt tinggi. Heheh..jadi makanan tu tak dapat daku habiskan dan biar berbaki. Tak habis!

Daaannn... inilah tempatnya. Tak dapek nak ambil gambo restoran tu dari luar sbb nak cepat. Siapa yang singgah giant tu boleh ler kalau nak try kat sini. Kalau noodle jiran sebelah restoran ni boleh tahan harganya. Huhu!

Ini sahaja perkongsian makan tengah hari saya dan officemate! Next time akan update lagi pasal makanan jugak. POT LUCK! ;)

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia