Samsung Galaxy S advance vs Samsung galaxy S3

Assalamualaikum

Semalaman aku fikir handphone apa nak beli. S advance ke S3. Mula2 tu ada yg suggest Galaxy Note 2. Pergh! Besar gabak kot. Aku tengok kwn pakai mcm penuh semuka. Siapa lepas solat doa tu pada Allah, mudah-mudahan aku buat pilihan handphone yg terbaik sbb aku malas nak beli lagi dah lepas ni.

Ada pulak tu yg suggest aku beli yang clone punya. Aku pun tak taulah clone tu baik ke idak gamak nye bila pakai. Kang aku pakai, banyak pulak application tak leh guna. Aku suka berwassap! Aku suka berFB di hp. Kalau beli yg clone di jamin ke aku boleh install benda alah tu guna play store? Aku minta pendapat ramai yg kata clone tu fuction banyak tak leh pakai. Kang murah punya pasal daku merana huhu.

So, berbalik pada niat aku. Siap mimpi2 lagi aku dah beli samsung 'S' dengan penuh bergaya. S yg mana satu pun daku tak tau. S3 mini ka? S advance ka? S3 biasa ka? Haha...

Adakah aku kena pilih Samsung S advance 4.0"?

Adakah aku kena pilih Samsung S3 mini 4.0"?

Adakah aku kena pilih Samsung S3 saiz 4.8"?

Sudah rambang mata mana satu mau beli. Oklah bye!

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia