Zulaikha Buat Kad Raya Untuk Aku dan Pak Wan


Assalamualaikum korang!

Aku lupa nak share hari tu.
Tengoklah si Zulaikha buat kertas raya di bantu oleh cikgunya.
*bukan kad raya ya, kertas raya haha*
Serius comel dan terharu ko.
Balik rumah dengan terujanya dia bagi kat aku.
Dia cakap cikgu Lija yang buatkan.
Yang dia cuma tolong colorkan je.
Kertas raya gambo minion pulak tu, hihi.

Lepas ni banyaklah aku dengan pakwan terima kad dari Zulaikha.
Kad hari ibu, hari bapa, hari wanita, hari lelaki (eh, ada ke?), hari jadi dan macam-macam kad lagilah.

Okeh, itu je nak share
~Daaa~






Iklan Nuffnang : Siapa Boleh Tolong KM?


Assalamualaikum korang!

Korang nampak tak iklan churp churp kat blog aRzMoha tu?
Aku ada soalan nak tanya.
Macam mana nak buat iklan 4 segi tepat tu duduk di antara lebel entry dan comment macam tu?
Aku dah cuba buat tau tapi tetap errorlah bila save.

Aku gagal kat sini.
Aku jumpa <div class='post-footer-line post-footer-line-3'>
Tak jumpa pun <p class='post-footer-line post-footer-line3'/>


Ni contoh nuffnang
Kalau nuffnang <p class='post-footer-line post-footer-line3'/>

Tolong ya... tolong ya... 
Aku dah kebuntuan yang amat sangat ni, huhu.
Tengok kat blog korang semua cantik-cantik je iklan tu berjoget-joget bawah entry.
Aku pun nak macam korang jugak, huhu.
Help me please.
Kalau dapat tunjukkan tutorial lagi bagus huhu.
Jasa mu dikenang.
~Daaa~


Siapa Nak Tundung GAZA Wide Shawl Dan Instant Shawl?

Assalamualaikum korang!

Haaa... dah baca tajukkan?
Kali ni aku nak tunjuk kat korang tudung GAZA yang aku beli kat kawan aku.
Yang kawan aku ni pulak tolong support je biz kawan dia punya kawan yang jual tudung GAZA ni.
Jadi, tujuan kawan dia punya kawan tu jual shawl ni pulak untuk derma ke GAZA.
*Soalan, berapa banyakkah perkataan 'kawan' di dalam statement di atas?*
Sambil membeli sambil menderma.
Bukan setakat beli cuma pakai nak cantik je tau.
Sekurang-kurangnya dapat jugak pahala kita mendermakan?

Berapa harganya?
Haaaa... terus terang cakap, harga dia sangat berpatutan tau.
Untuk Wide Shawl cuma RM25
Untuk Instant Shawl cuma RM30
RM 5 akan di contributed ke Aman Palestin bagi setiap satu belian.

Yang dua orang duduk di sofa belakang sekali tu adalah model lelaki ya.
Sopan tak dia orang? Hahaha!

Macam mana aku boleh terpikat pulak dengan shawl GAZA ni?
Haaaa... sebab semangat waja yang aku ada untuk support GAZAlah aku beli tau.
*Cewah! Nak muntah tak dengar kepoyoan ni? Haha!*
Sebab tulah aku teruja nak beli.
Serious tak sangka pulak dia orang terfikir nak buat tudung bendera GAZAkan.
Yang bestnya dengar cerita kawan aku, kawan dia promote kat Aman Palestin, terus Aman Palestin tempah dalam 10k tudung shawl GAZA ni.

Nak tengok aku pakai instant shawl GAZA?
Taaaddaaa!

Ni aku selfie sorang2 tau.
Pagi-pagi subuh datang office, aku terus berselfie guna monopod yang aku beli tu hehe.

Amacam? Korang teruja tak tengok shawl bendera GAZA ni?
Kalau tak rasa teruja, at least berminat tu ada tak?
Krik! Krik! Krik!

Hahaha! 
Soalan macam nak paksa orang teruja jekan?
Okeh, kalau korang berminat nak beli sambil menderma, korang bolehlah contact kawan aku punya kawan punya kawan yang in charge tempahan tudung shawl ni.
*Ala, person in chargelah senang cakap, adoi Mahirah ni.*
012-2153100



Okeh, setakat itu je aku nak share.
Selamat membeli sambil menderma.
~Daaa~

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia