Siapa Nak Tundung GAZA Wide Shawl Dan Instant Shawl?

Assalamualaikum korang!

Haaa... dah baca tajukkan?
Kali ni aku nak tunjuk kat korang tudung GAZA yang aku beli kat kawan aku.
Yang kawan aku ni pulak tolong support je biz kawan dia punya kawan yang jual tudung GAZA ni.
Jadi, tujuan kawan dia punya kawan tu jual shawl ni pulak untuk derma ke GAZA.
*Soalan, berapa banyakkah perkataan 'kawan' di dalam statement di atas?*
Sambil membeli sambil menderma.
Bukan setakat beli cuma pakai nak cantik je tau.
Sekurang-kurangnya dapat jugak pahala kita mendermakan?

Berapa harganya?
Haaaa... terus terang cakap, harga dia sangat berpatutan tau.
Untuk Wide Shawl cuma RM25
Untuk Instant Shawl cuma RM30
RM 5 akan di contributed ke Aman Palestin bagi setiap satu belian.

Yang dua orang duduk di sofa belakang sekali tu adalah model lelaki ya.
Sopan tak dia orang? Hahaha!

Macam mana aku boleh terpikat pulak dengan shawl GAZA ni?
Haaaa... sebab semangat waja yang aku ada untuk support GAZAlah aku beli tau.
*Cewah! Nak muntah tak dengar kepoyoan ni? Haha!*
Sebab tulah aku teruja nak beli.
Serious tak sangka pulak dia orang terfikir nak buat tudung bendera GAZAkan.
Yang bestnya dengar cerita kawan aku, kawan dia promote kat Aman Palestin, terus Aman Palestin tempah dalam 10k tudung shawl GAZA ni.

Nak tengok aku pakai instant shawl GAZA?
Taaaddaaa!

Ni aku selfie sorang2 tau.
Pagi-pagi subuh datang office, aku terus berselfie guna monopod yang aku beli tu hehe.

Amacam? Korang teruja tak tengok shawl bendera GAZA ni?
Kalau tak rasa teruja, at least berminat tu ada tak?
Krik! Krik! Krik!

Hahaha! 
Soalan macam nak paksa orang teruja jekan?
Okeh, kalau korang berminat nak beli sambil menderma, korang bolehlah contact kawan aku punya kawan punya kawan yang in charge tempahan tudung shawl ni.
*Ala, person in chargelah senang cakap, adoi Mahirah ni.*
012-2153100



Okeh, setakat itu je aku nak share.
Selamat membeli sambil menderma.
~Daaa~

24 comments

August 17, 2014 at 8:05 AM

aka, soalan first sekali akak, jawapan die, 6 kali perkataan kawan....heheheh...bgus akak ni, niat murni...suke22222! :D

August 17, 2014 at 10:26 AM

Namapak anggun la dgn tudung GAZA tu.. KM memang dan anggun pon...

August 17, 2014 at 10:29 AM

lawanya tdung gaza tuuu...

August 17, 2014 at 10:56 AM

best of luck semua..

August 17, 2014 at 10:59 AM

eh eh cantek kak!

instant shawl tuu macam mane ek? -,-

nak beli tp duit da xde.hahah bru smlm beli shawl utk convo bln dpn >.<

August 17, 2014 at 1:52 PM

Eeei. Akak KM comel. Jom support Gaza!

August 17, 2014 at 2:39 PM

Wow. satu usaha yang baik. teruskan support

August 17, 2014 at 3:25 PM

nak beli tapi keadaan tak meniginzinkan lagi..huhu..cantik shawl tu

August 17, 2014 at 3:36 PM

instant shawl tu dia dah siap jahit bawah dagu. Maknanya pakai sarung dan terus lilit cam biasa... :)

August 17, 2014 at 3:37 PM

beli ler satu :)

August 17, 2014 at 3:37 PM

tak pa... tempahan ni bila2 dia boleh buatkan..

August 17, 2014 at 8:23 PM

wah, menarik ni. insya-ALLAH, saya akan beli shawl ni nanti nak promot dekat kawan-kawan and makcik2 sekali. hehe.

August 17, 2014 at 8:42 PM

bagus2.. tambahkan dana... :)

August 17, 2014 at 8:43 PM

jom.. :)

August 17, 2014 at 8:44 PM

haha terror (h) :)

August 17, 2014 at 11:16 PM

cm2 cara utk support gaza ni alhamdulillah atas usaha murni ni tp sabar jela ngan model lelaki tu kelakar tgk muka dorang heeeM

August 18, 2014 at 1:34 PM

alahai teringin nk beli satu... huhuhu...

August 18, 2014 at 1:47 PM

salam. wahhh cantik tudung tu

August 18, 2014 at 3:01 PM

Hari tu tgk org pakai shawl gini d hosp serdang. Semangat gaza! ^_^

August 18, 2014 at 4:50 PM

Wow...pakai ramai-ramai gitu.

August 30, 2014 at 9:52 AM

Assalamualaikum. .skali postage ke tu kak?

August 30, 2014 at 9:54 AM

Assalamualaikum. .skali postage ke tu kak. ..?

August 30, 2014 at 11:01 AM

tak termasuk pos rasanya. Tu harga tudung je.

September 1, 2014 at 9:24 PM

cantik shawl gaza nih

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia