Jawapan Survey Dari Pengunjung KM

Assalamualaikum korang!

Perasan tak satu survey yang aku buat kat side bar?
Tapi skang aku dah deletelah.
Survey berkaitan dengan blog Bila Aku Berkarya by KM sendiri.
Nak tau tak? Tujuan aku buat survey ni sebab nak improvekan blog.
Dan result dia adalah seperti ini.
Terima kasih pada korang yang sudi jawab survey ni.


Okeh, bagi aku, jawab survey je tak cukup kot.
Aku nak kena tau jugak komen dan cadangan dari korang.
Mana yang jawab blog aku ni dah okeh, terima kasih banyak-banyak.
TAPI
Mana yang jawab blog aku ni sarat dengan widget, aku nak tau jugak, widget yang mana yang korang rasa tak perlu ada dalam blog aku ni?
Mana yang jawab perlu diperbaiki, apa yang aku perlu baiki dalam blog ni?
Mana yang jawab loading slow, aku nak tau macam mana nak buat blog aku ni loading tak slow. Cadangan?
Mana yang jawab kurangkan bilangan entry tu, aku nak tau jugak kenapa? Tapi yang ni aku dah kurangkan.
Mana yang jawab location nuffnang tak sesuai tu, aku nak tau gak yang mana satu tak sesuai tu?
Mana yang jawab shout box tersorok tu, nak tau jugak resonnya.
Mana yang jawab background kosong tu, nak tau jugak cadangan korang backgound apa yang sesuai.

SO?
Kalau aku nak tau pendapat korang, kenalah aku buat satu segmentkan?
Haaaa... suka tak? suka tak?
Kalau suka, tunggu aku selesai dulu buat pemilihan peserta bertuah Segmen Blogwalking Ogos ya.
Segmen kena buat satu-satu, tak boleh gopoh-gapah.
Karang tak terkejar, aku jugak yang parahkan?

Okeh, itu je nak cerita.
~Daaa~

21 comments

August 16, 2014 at 4:21 PM

wah bestnya bt segmen lagi tuuu (h)

August 16, 2014 at 4:34 PM

ada segmen lagi?insha Allah nak join.. :)

August 16, 2014 at 5:23 PM

Ok nak tunggu segmen tu :)

August 16, 2014 at 5:55 PM

loading dah perfect. cuma susun atur widget aje kut :D.. tak sabooo leeee nak join.. kikiki

August 16, 2014 at 6:07 PM

kte jwb yg 1st sekali tu..hikssssss

August 16, 2014 at 6:08 PM

yeayyy..segment baruu..hahahha..tak sabar nak joinn

August 16, 2014 at 10:10 PM

wah..ade segmen lagi :)

August 16, 2014 at 11:33 PM

Saya suka background kosong tak serabut..huhu

August 17, 2014 at 10:22 AM

Semua di atas tidak berkenaan bila sy blogwalking guna smartphone.. kecuali memang dah ok KM.

August 17, 2014 at 1:56 PM

Maybe banyak widget kot kak. Ce akak check kat sini. Berat ke tak.

http://maribinablog.blogspot.com/2009/09/timbang-berat-blog.html

Kalau less than 100kb, blog kira dh okay dah :)

August 17, 2014 at 2:41 PM

pendapat saya kotak iklan tu kena kurangkan satu baris. Melainkan ada permintaan baru tambah

August 17, 2014 at 3:44 PM

thanks aRzMoHa, :)

August 17, 2014 at 3:51 PM

nanti akak susun atur balik...

August 17, 2014 at 3:52 PM

kalau semua dah bagi jawapan kat sini tak yah ler KM buat segmen utk ni haha... :-)

August 17, 2014 at 3:53 PM

samalah.. akak suka background kosong sbb tak na k nmpk serabut.. :)

August 17, 2014 at 8:27 PM

semua dah okay. header comel, background simple, tapi widget sidebar tu macam over banyak.

iklan tu buat satu page terus lah. senang orang click semua. hehe.

August 17, 2014 at 11:10 PM

Bg mata akak semua dh ok

August 18, 2014 at 12:19 AM

buat la buat la buat la haha

August 18, 2014 at 1:48 PM

salam. ala tak sempat nak jawab survey tu..

August 18, 2014 at 3:04 PM

Bw bw singgah singgah.. Sorry KM xperasan la survey tu...klu view mobile version xde hal..semua ok...

September 1, 2014 at 9:20 PM

lg bagus kalo mahirah order edit blog pd yg pakar...sy serahkan kt diorg aje

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia