CR Day Dapat Hadiah

Assalamualaikum,

Sebenarnya CR day ni dah lama berlalu tapi saya lambat betul update. Terlupa pun ya. Inilah padahnya kalau kumpul gambar dan tak update2 hehe. Hari ni nak share apa makna CR day tu? CR day tu maknanya Connect and React day. Dalam erti kata lain, hari menghargai sahabat. Alhamdulillah... ada jugak orang yang menghargai ku daripada tak ada. Heeee... jujurnya saya sangat happy dengan semua ni. Terima kasih rakan2 kerana menghargai saya di P&D


Saya dapat buah aple, coklat, paper clip dan penanda buku.
Dalam box tu ada gula2.
Terima kasih atas pemberian semua.
Actually bagus buat CR day ni.
Dapat mengeratkan sillatulrahim antara rakan sekerja.


Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia