My Wish List 2013

Hi & Assalamualaikum

Hari ni nak share beberapa wish list yang duk bermain di dalam kepala saya dalam tahun 2013 ni. Terlalu banyak dan memang banyak. Andai ada fulus yang lebih, dah lama saya sambar semua sekali tapi apakan daya kenalah pilih yang priority. Mari kita tengok apa wish list yang tersangkut kat hati ni ;)

Pertama : Langsir baru 2013 (RAYA)

Dah lama duk idamkan langsir baru seperti ini. Biasanya kami akan pilih material dekat TEWAH Tesco Shah Alam. Siap upah jahit sekali sebab sangat murah okay! Jahitannya pun kemas dan sangat puas hati. Kawan2 ada tanya, kenapa tak tempah dekat Nilai 3? To be honest saya tak suka sebab terlalu banyak pilihan sampaikan tak tau kedai mana yang lebih better jahitannya. 

Pernah my parent beli kat salah sebuah kedai langsir di Nilai 3, apa yang berlaku pekerjanya tak pandai ukur ikut ukuran sliding door yg my parent berikan. Jadinya langsir itu sangat panjang dan meleret ke lantai ya. Frust sangat beli kain mahal tapi tak pandai jahit. Kesimpulan belajar dari kesilapan, sy dan mr hubby pergi ke tempat yang bertauliah seperti TEWAH ke, NAGOYA ke, dah tentu kita tahu kualiti dan kemahiran mereka menjahit. 

Tak guna juga kalau iklan jahit langsir satu jam siap tapi kualiti jahitan tak bagus. Betul tak? Siapa setuju comment LIKE! hehe...

contoh langsir idaman

Wishlist yang keduanya Garment Steamer Iron.
v
v
v

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia