Segmen Bloglist Aswan Azmy

Click banner utk join

 Mencari 10 rakan-rakan blogger untuk dimasukkan ke dalam ruang bloglist Aswan Azmy Blog.

Blog for Android Version

Assalamualaikum,

Hari ni baru pertama kali sy tau pasal blog for android. Korang mesti dah lama taukan? Huhu mesti korang akan ckp sy agak ketinggalan huhu... tak apalah, nama pun belajar. Nak mudah kena explore betul tak?

Rupanya lagi best guna blog android melalui hp ni. Mudah cepat dan pantas. Tak payah tunggu laptop. Snap gambar share dlm blog. Agak jakon tak bunyi sy cakap. Hahaha...

P/s: kalau ku tau dari dulu, tak payah usung laptop ke hulu ke hilir hehehe... oklah... daaaa...

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia