Blog for Android Version

Assalamualaikum,

Hari ni baru pertama kali sy tau pasal blog for android. Korang mesti dah lama taukan? Huhu mesti korang akan ckp sy agak ketinggalan huhu... tak apalah, nama pun belajar. Nak mudah kena explore betul tak?

Rupanya lagi best guna blog android melalui hp ni. Mudah cepat dan pantas. Tak payah tunggu laptop. Snap gambar share dlm blog. Agak jakon tak bunyi sy cakap. Hahaha...

P/s: kalau ku tau dari dulu, tak payah usung laptop ke hulu ke hilir hehehe... oklah... daaaa...

6 comments

September 1, 2013 at 11:20 AM

sesuai untuk update bila menggunakan tablet/smarphone...

September 1, 2013 at 12:35 PM

ya betul encik adhie.. mmg sesuai bila guna tablet...

September 2, 2013 at 12:13 AM

best. tapi tak bole nak edit center and quote . size font huhu kena upgrade agy nih ^^

September 2, 2013 at 12:25 AM

ho oh ya.. baru perasan... tp klu jenis tibai publish tak pe kot mcm kat atas ni sy tibai je hehehe...

September 7, 2013 at 11:49 AM

Saya guna Blogger-droid. Tak pasti masa beli hp dh siap install or saya yg install. Tp blogging dr pc/laptop lg best compare dr hp. Since sy takde laptop, kira ok la guna blogger-droid tu.. taip then pusblish.hehe.

September 7, 2013 at 12:40 PM

guna blogger android ni mcm agak tak tersusun.. cuma bila tak de laptop tu senangla gunakan? hehe..

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia