Dia Yang Salah Faham Ke Aku Yang Salah Tulis? Haha!

Assalamualaikum,

Nak tergelak baca SMS dari suami. Mula2 dia yang SMS kita, tanya kenapa senyap? Dia ingat saya meeting, then saya balas kata, busy scan doc, (tak tulis penuh pun). Pas tu dia tanya scan apa kat doc tu? Yang saya ni masih anggap dia fahamlah maksud scan doc tu apa. So saya jawab macam dalam SMS di bawah. Huhuhu... Ku ingat dia fahamlah, rupanya dia salah faham.


Kalau korang baca, adakah korang akan fikir macam yang encik suami fikir?
Dia ingat, saya scan doctor. Saya pulak maksudkan document.
Miss-understanding
Muahahaha!


 

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia