Dia Yang Salah Faham Ke Aku Yang Salah Tulis? Haha!

Assalamualaikum,

Nak tergelak baca SMS dari suami. Mula2 dia yang SMS kita, tanya kenapa senyap? Dia ingat saya meeting, then saya balas kata, busy scan doc, (tak tulis penuh pun). Pas tu dia tanya scan apa kat doc tu? Yang saya ni masih anggap dia fahamlah maksud scan doc tu apa. So saya jawab macam dalam SMS di bawah. Huhuhu... Ku ingat dia fahamlah, rupanya dia salah faham.


Kalau korang baca, adakah korang akan fikir macam yang encik suami fikir?
Dia ingat, saya scan doctor. Saya pulak maksudkan document.
Miss-understanding
Muahahaha!


 

4 comments

January 31, 2014 at 12:32 PM

hehe..Salah faham sungguh tu. Saya mula-mula baca pun ingat scan doctor. Tapi bila baca mesej bawah yang akak cakap scanner itu baru tahu kertas rupanya. hehe.

January 31, 2014 at 12:45 PM

itulah... haha, akak baca sms dia tergelak besar kat office sengsorang.. hehehe...

February 1, 2014 at 11:43 PM

Hahaha, malunya.

February 2, 2014 at 12:13 AM

kan? kan? hehe...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia