Demam Tengok 12 CPUV Masuk Serentak

Assalamualaikum!

Hahaha! Sebelum nak cakap aku kena terima kasih dulu kat pihak nuffnang sebab tak pernah-pernah bagi CPUV sekelepuk banyak macam ni.
Aku percaya, korang pun sama kan? kan? kan?
Memanglah bagi sekelepuk banyak tapi aku tengok earning tak berganjak-ganjakk pon.
Haaaaa ni mesti iklan keluar waktu malam.
Atau ada masalah teknikal yang tak dapat dibendung.
Kalau tak, kejadahnya iklan sampai double triple cam gitukan?


Yang sebenarnya tak kisah sangat pon haha.
Saje je aku nak kasi gempak up entry bagi blog ni update sentiasa.
Ok, tahniah jugaklah pada korang yang dapat CPUV cam aku ni ya.
Oklah bye.

p/s : berjalan sambil termenung di kaki lima

Hadiah GA Ready To Post

Assalamualaikum!

Hai korang! Sorrylah, kak KM suam2 kuku je update blog.
Banyak urusan luar ni huhu.
Okeh, pertama sekali kak KM nak mintak maaf sebab lewat post hadiah.
Keduanya, hadiah sudah pun ready untuk di post.
Harap korang sabarlah ya menunggu hadiah dari kak KM.
*Erm.. kak KM menang 3 hadiah, satu hadiah je sampai, yang lain sampai sekarang masih menanti kehadirannya. Kalau tak sampai jugak, redha jelah huhu. Takut hilang di tengah jalan sewaktu pengeposan berlaku.*

Oklah, di bawah ni gambar hadiah GA.
Taaadaaa...


Oklah tu je nak cakap.
Bye!

SALE : Flying Nomad KLIA Part 2

Assalamualaikum!

Hari ni kak KM nak sambung balik cerita pasal Flying Nomad sale kat KLIA.
Korang tau tak lepas kawan kak KM hadiahkan cosmetic bag tu, kak KM terus ajak cik Henshin pergi AMC building tengok sale tu.
Mulut kata "aku tak nak beli! aku tak nak beli" sekali dah sampai sana, "waaahh... aku nak belilah.. murahnya... haha!"
Tergugat jugak rupanya lepas tengok harga clearance sale tu.
Korang bayangkan harganya jatuh dekat 90% diskaun.
Haish! Kalaulah sale ni jatuh masa GA yang kak KM buat hari tu, tentu le kak KM beli buat hadiah untuk GA.
Haha... tengoklah antara yang kak KM dah terbeli.
Jangan terkejut bila kak KM mention harga di bawah ya.
Besarkan bijik mata siap-siap hihi.

Tengok ni kak KM beli baju kemeja untuk pakwan.
Korang tau tak, pakwan korang tu tak pernah ada baju yang colorful.
Pendek kata dia bukanlah lelaki metroseksual.
Kadang-kadang kesian tengok dia asyik pakai warna hitam je memanjang.
Haaa.. kalau dah kak KM yang beli, memang suka hati aku lah kan nak beli warna apa haha.
Warna hijau jugak tetap di hati.
Harga RM109
Lepas diskaun RM19
Murah tak?

Yang ni cosmetic bag yang dihadiahkan oleh kak L.
Saje nak tayang sekali, konon nak penuhkan entry ni hehe.
Nak tau harganya berapa?
Harga RM48
Lepas Diskaun RM10
Murah tak?

Haaaa bag baldu ni memang besar dan boleh jadi poket doremon hihi.
Kak KM suka warna dia yang striking.
Kalau dari jauh orang pandang, memang dah boleh kenal tu kak KM hihi.
Bag ni boleh jadi bag sling jugak tau.
So, ikut suka hati kita la nak pakai bag ni cam ne gaya pon.
Okeh, berapakah harganya?
Harga RM169
Lepas diskaun RM50
Murah tak?

Card case ni perlu untuk isi call card yang datang dari blogger.
Eh, kak KM simpan tau korang punya kad.
Ni pun tak cukup bagi kak KM.
Macam nak kena beli lagi je huhu tapi malangnya sale dah tamat.
Sadakallah jelah.
Harga RM35
Lepas diskaun RM5
Murah tak?

Last one, kak KM beli bag sling color oren.
Ni pun sebab color dia striking.
Uih, kalau ada warnah hijau, dah lama kak KM rembat kome oi.
Mula-mula kak L yang beli dulu bag ni, bila tengok macam cantik je di padan dengan baju corporate office, terus kak KM terbekenan nak beli hihi.
*Ko memang pantangkan mahirah?! Pantang nampak!*
Harga RM78
Lepas Diskaun RM10
Murah tak?

Hahaha! Amacam? Terbeliak tak biji mata korang tengok harga sale yang hampir cecah 95% ni?
Kak KM yang selama ni cuba menahan perasan dari membeli belah pun boleh tergugat tau.

Oklah, dah habis.
Itu je nak cerita.
Bye!

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia