Demam Tengok 12 CPUV Masuk Serentak

Assalamualaikum!

Hahaha! Sebelum nak cakap aku kena terima kasih dulu kat pihak nuffnang sebab tak pernah-pernah bagi CPUV sekelepuk banyak macam ni.
Aku percaya, korang pun sama kan? kan? kan?
Memanglah bagi sekelepuk banyak tapi aku tengok earning tak berganjak-ganjakk pon.
Haaaaa ni mesti iklan keluar waktu malam.
Atau ada masalah teknikal yang tak dapat dibendung.
Kalau tak, kejadahnya iklan sampai double triple cam gitukan?


Yang sebenarnya tak kisah sangat pon haha.
Saje je aku nak kasi gempak up entry bagi blog ni update sentiasa.
Ok, tahniah jugaklah pada korang yang dapat CPUV cam aku ni ya.
Oklah bye.

p/s : berjalan sambil termenung di kaki lima

17 comments

October 10, 2014 at 12:02 AM

Byknye... rezki tu...

October 10, 2014 at 12:08 AM

tahniah KM

October 10, 2014 at 12:15 AM

tahniah akak...alhamdulillah rezeki akak hehe...dik an menabung proton hehe :)

October 10, 2014 at 12:25 AM

Tahniah KM.. ni yang tengah on going 8 cpuv.. paling banyak sepanjang berblog.. klik iklan proton dah..

October 10, 2014 at 1:20 AM

alhamdulillah, rezeki... sha takdela banyak camni... ada plak kata kesilapan teknikal... ishhh fening... fening...

October 10, 2014 at 2:33 AM

tahniah..ngee..alhamdulillah..rezeki..

October 10, 2014 at 5:16 AM

terbaik :)

October 10, 2014 at 6:29 AM

kak km! amboi kayo nampak... kite pon same...bayak dapat cpuv berulang...tak pasal2 ade 10 ongoing serentak...tapi apepon, memang bersyukur etul dpt byk camnie... :D tahniah akak!

October 10, 2014 at 6:48 AM

Berduyun tiba Tahniah KM

October 10, 2014 at 7:51 AM

peeergh Akak KM..!! ini masyuk yang amat ni. malu CT upload nuffnang CT tapi dapat sikit aje T.T huwaaa..

October 10, 2014 at 8:00 AM

@TunSha Ayunie 12 ni ok lagi... ada yg dapat 18 cpuv.. tp ada yg dah send tiketsm, nuffnang kata ada kesilapan teknikal... erm.. tgh demam rupanya nuffnang ni..

October 10, 2014 at 8:11 AM

Banyaknya rezeki wang masyuk..Tahniah!

October 10, 2014 at 10:57 AM

oh..nie update sblm tau sebabnye eh? hihi
byk tu KM. xpe la..kite pn xprnh dpt byk2 kn?
so, redha jela..hikhik

spe yg xtau knpe cpuv brderet2 tu tgk entry sy:
http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/penjelasan-nuffnang-ada-masalah-cpuv.html

October 10, 2014 at 11:08 AM

Nuffnang tengah demam ni Kak KM...heheh :)

October 10, 2014 at 12:37 PM

wah masyuk! tahniah

October 10, 2014 at 2:52 PM

wah banyaknya kak..tahniah..

October 11, 2014 at 1:14 PM

ada masalah teknikal lah KM..ada sorang blogger tu dapat 21 CPUV dan kebanyakan campaign iklan tu berulang, so beliau email ticket kepada pihak nuff dan dorang respond mmg masalah teknikal dan pihak admin sedang betulkan. Sepatutnya x de campaign yg berulang seperti di aparkan. mereka mohon maaf

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia