Hadiah GA Ready To Post

Assalamualaikum!

Hai korang! Sorrylah, kak KM suam2 kuku je update blog.
Banyak urusan luar ni huhu.
Okeh, pertama sekali kak KM nak mintak maaf sebab lewat post hadiah.
Keduanya, hadiah sudah pun ready untuk di post.
Harap korang sabarlah ya menunggu hadiah dari kak KM.
*Erm.. kak KM menang 3 hadiah, satu hadiah je sampai, yang lain sampai sekarang masih menanti kehadirannya. Kalau tak sampai jugak, redha jelah huhu. Takut hilang di tengah jalan sewaktu pengeposan berlaku.*

Oklah, di bawah ni gambar hadiah GA.
Taaadaaa...


Oklah tu je nak cakap.
Bye!

13 comments

October 9, 2014 at 10:20 PM

Bestnya dpt hadiah...tp tak baik la sapa yg dh janji nak hantar hadiah kt KM tak hantar..esok sampai kot :)

October 9, 2014 at 11:07 PM

lama tak singgah ke sini..

October 10, 2014 at 12:09 AM

wah bestnya dapat hadiah

October 10, 2014 at 12:20 AM

Tetiba teringat hadiah GA pemenang.. ari isnin kena settlekan juga semua.. ada sorang lagi tak bagi detail.. huhuhu..

October 10, 2014 at 7:16 AM

Waahhh.. bestnya hadiah. satu bend akecil tapi bila diterima dalam bentuk hadiah memang jadi besar maknanya. nak hadiah jugakkk

saya follow ya :)
http://hzinnirah.blogspot.com

minat fotografi? boleh jengah di sini :)
http://fotografiquemedia.blogspot.com/

October 10, 2014 at 9:07 AM

waahhh dpt 3 hadiah..
murah rezeki kak km

October 10, 2014 at 9:23 AM

saya pun belum terima lagi hadiah dari sponser GA ni..hehe

October 10, 2014 at 10:36 AM

@Naniey Jemiey tak pa dik... sponsor tengah prepared tu... tinggal nak pos je.. hihi

October 10, 2014 at 11:08 AM

Bestnye dapat hadiah...hehe,,tahniah kak KM :)

October 10, 2014 at 2:59 PM

tahniah kepada pemenang yg dpt hadiah tu..sampai sekarang pemenang yg dpt hadiah Za tak lapor diri..

October 10, 2014 at 3:20 PM

semoga murah rezeki kak KM.. :)

October 11, 2014 at 1:20 PM

Tahniah kepada mereka yg bertuah tu

October 14, 2014 at 8:14 PM

kak.. hadiah saya dah sampi ptg tadi.. comey sgt beg kait.. thanks!!!

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia