Simple Giveaway by Aimi Wardina & Haidah Hassan

Assalamualaikum w.b.t


Jom join Simple Giveaway by Aimi Wardina!
Boleh menang bookmark, doodle, appletox, notebook & banyak lagi! Jom lah join sebelum terlambat!

1/7 - 13/7/2013 !

Petronas Twin Towers Visit

Assalamualikum,

Alhamdulillah... selesai sudah knowledge sharing di Petronas Twin Towers. They are very friendly. Seronok sharing dengan mereka. So far belum pernah jumpa orang KM tak friendly. Sebenarnya ini kali ketiga sy jejak kaki di petronas twin tower. Sebelum ni tak pernah di bawa visit jambatan yg menghubungkan 2 tower tu. Inilah pertama kali dibawa. Biasanya meeting di tower 2 but today meeting di tower 1. Dan saya faham tower 2 semua company menyewa dan tower 1 adalah petronas sendiri. That's why mereka boleh bawa kami excess mana-mana tempat seperti jambatan tu. View sangat cantik dari atas, cuma masih nampak haze sikit2 pagi tadi. Bila dah tengah hari baru clear sikit.

During meeting. Sedang share about implement of KM di petronas

Lepas meeting, kami di bawa ke bridge yg menjadi penghubung 2 tower tu. Nak lalu sini utk pelawat ada masa2 je.

Ini view dari bilik meeting tadi. Tak ingatlah tingkat berapa. Rasa mcm 47 hehe..

yg mcm bulan ni sebenarnya view dari atas. ada staff tu cakap sy kene berdiri kat tengah2 tu dan pandang atas akan nampak 2 tower tu dan inilah hasil yg sy dpt. sipi2 je.

ini view dari tengah2 bridge cantikkan?


This view is from meeting room... nampak tak haze di hujung2 sana. Ni dah tengah hari... Pagi tadi lagi teruk haze kat sini. Mujur hujan lebat, so kuranglah haze sikit...

Dan korang tau masa balik dari meeting tadi sy jumpa siapa kat KLCC? Korang kenal dia? Imad penyanyi nasyid. Siapa tak kenal, google sendiri... haha... In reality wajahnya sangat bersih. He so friendly also. Rupanya suami kwn sy tu pernah bekerja dengan dia. That's why mcm dah biasa dengan Imad.

Okay, berbalik pada cerita asal..

Kalau jodoh panjang dengan KM, insyaAllah boleh visit team KM di sini lagi...

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia