Malaysian Woman Marathon

Assalamualaikum, hari ni baru habiskan 10km run untuk larian MWM. Pertama kali dalam sejarah kita pilih 10km. Semput jugak nyawa. Actually bukan 10km. Hampir 12km.
Ini pun hasutan dari kawan² yang kata KM boleh, yeah. Alhamdulillah, selesai dengan jayanya walaupun dah hujung cut of time 😜
Member KM ni join run 21km. Hebatkan? Dia ni coach Nilai. 


Bayangkan KM follow member KM yang 21km tu kena bangun sebelum subuh. Haaa aku pulak menunggu flag off yang pukul 7am tu lambat gila. 






Seriously memang meriah. Buat mat shah alam. Tempat jatuh lagi di kenang. Masa ni KM dah ready nak flag off. 


4km more to go

2km more to go caiyok

1km more to go! KM boleh haha! 

Sampai kat finish line terus di kasi bunga. Medal mana medal? Kita nak medal bukan bunga huhu

Dah sampai finish line, barulah jumpa gang²office yang join. 


Kami berempat je. 


Medal dia cantik beb. 

Ni antara yang ada dalam goodie bag. Best! 

Nampak tak hampir 1000cal burn 😜

Almost 12km berlari. HUHU... 

🤭 Pecah rekod 18 ribu step sehari. 

Itu sahaja nak share. 
BYE. 

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia