CPUV Tahun 2015

Assalamualaikum,

Punya dah lama tak tengok nuffnang sekali hambik banyak CPUV masuk hahaha. Teruk betul ko ni mahirah. Orang lain dah ke puncak gunung, ko baru nak merangkak kaki gunung. Sampai idea nak menulis pun ke laut sokmo aku ni.

Okeh tak pa. Memandangkan sudah kekeringan idea, entry kali ni berbakul-bakul nak ucap terima kasih pada nuffnang sebab sudi bagi CPUV yang sangat banyak kat blog aku. Sampai nak update satu-satu pun tak sempat. (Padahal sendiri yang bermasalah nak update blog haha) Siapa nak lempang aku 100x kasi bangun tido? Meh!

Banyak tak? Banyakkan? Tapi tak taulah berjalan ke tidak haha.
Cincailah, janji ada ya tak hehe.

Okeh, tu je nak update kali ni.
Entah bila nak claim duit nuffnang, tengah malas.
Ok bye!




Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia