CPUV Tahun 2015

Assalamualaikum,

Punya dah lama tak tengok nuffnang sekali hambik banyak CPUV masuk hahaha. Teruk betul ko ni mahirah. Orang lain dah ke puncak gunung, ko baru nak merangkak kaki gunung. Sampai idea nak menulis pun ke laut sokmo aku ni.

Okeh tak pa. Memandangkan sudah kekeringan idea, entry kali ni berbakul-bakul nak ucap terima kasih pada nuffnang sebab sudi bagi CPUV yang sangat banyak kat blog aku. Sampai nak update satu-satu pun tak sempat. (Padahal sendiri yang bermasalah nak update blog haha) Siapa nak lempang aku 100x kasi bangun tido? Meh!

Banyak tak? Banyakkan? Tapi tak taulah berjalan ke tidak haha.
Cincailah, janji ada ya tak hehe.

Okeh, tu je nak update kali ni.
Entah bila nak claim duit nuffnang, tengah malas.
Ok bye!




10 comments

March 13, 2015 at 6:42 PM

Tahniah.. Moga terus dilapangkan rezeki..

March 13, 2015 at 8:47 PM

punya main banyak.? wah! tahniah. semoga murah rezeki dekat nuffnang..

March 14, 2015 at 8:29 AM

Assalam KM...r u still remeber me...lama tul sis JM x jengan sini...apa kabor...

WAhh...byk tu byk...tahniah..jgn malas2 update biar sis JM sorang je yg malas

March 14, 2015 at 8:55 AM

wooo kayo kak mahirah....lamenya senyap...rindulah! ingat kita lagi tak? :D

March 17, 2015 at 8:39 AM

@Maria Firdz alhamdulillah... terima kasih...

March 17, 2015 at 8:39 AM

@Hidayah Suhailee alhamdulillah... thanks hehe..

March 17, 2015 at 8:40 AM

@Jari Manis kak JM of coz le KM ingat... khabar baik... ni pun lemau2 lagi nak update blog haha.. nanti kalau rajin semua blog KM singgah ya.

March 17, 2015 at 8:41 AM

@Siti Aisya Ibrahim hai aisya... rindu jugak kat awak... lama tak baca entry obersea huhu.. nanti kak KM singgah naaa..

April 17, 2015 at 6:23 PM

tahniah tahniah =) banyak tu Kak KM.. CT nye semput2 ahahak..

May 10, 2015 at 11:12 PM

tahniah KM saya sudah tidak ada CPUV yang perlu dilihat

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia