#2 Thank You Nuffnangers Who Recently Viewed My Blog =)


UPDATED!
Terima kasih banyak-banyak pada nuffnangers yang menjengah blog KM.
Amat terharu dan sangat hargai kedatangan korang ke blog ni sambil klik2 apa yang patut huhu.
Siapa yang rajin menjenguk blog ni?
Kalau tengok dari senarai di bawah, ada regular visitor dan ada jugak visitor baru.
Hehe... inilah dia senarainya. 
Jom ramai-ramai kita ziarah mereka yang sporting ni.


THANK YOU SO MUCH!

Apabila Kipas Bilik Rosak




HAHAHA!
Aku dah gelak dulu sebelum korang gelakkan aku.
Nilah padahnya kalau kipas bilik rosak.
Air Cond memanglah ada tapi kalau dah sepanjang hari memasangnya, mau melambung bil letrik teman haha.
Nak tak nak sebab dah panas sangat, aku gantung je kipas FREE ni kat tingkap bilik.
Hadapkan pada muka aku. Waaaa nyamannya rasa kesejukan kipas ni.
Cumanya dia tak boleh bertahan lama sebab kipas ni guna batery.
Kalau dah guna batery, faham-fahamlah penggunaannya macam mana haha.
Kopak duit teman kalau asyik beli batery je untuk kipas kecik ni.
Kalau USB tu okay jugaklah, cucuk kat laptop je senang haha.
Okaylah, itu je nak cerita bye!

Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas

http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html
Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas ini dibawakan khas untuk uolss bersempena dengan Syawal yang bakal menjelma beberapa minggu jer lagi ni. ^_^... Dalam masa yang sama kira2 macam Blog E-Card dari Bubblynotes.Com kepada uolss jugaklah... Tak dapat or tak sempat nak hantar Kad Raya pakai pos, pakai Blog E-Card pun boleh juga ye tak??? Janji ucapan sampai... Sebab kalau nak diikut2kan iolss nak ajer hantar Kad Raya pada semua readers Bubblynotes yang selama ini sudi datang menjenguk dan membaca entri2 Bubblynotes.Com selama ini... Dalam masa yang sama segmen ini bertujuan nak rapatkan lagi silaturahim sesama weolss semua, follow memfollow serta blogwalking. Semua blogger tak kira baru atau lama, famous atau tak, retis atau tak, glam atau tak adalah dijemput untuk memeriahkan segmen ini. 10 pemenang akan dipilih oleh Pakcik Random.Org dan kesemua pemenang yang terpilih akan disenaraikan di dalam Bloglist Segmen Bubblynotes.Com bagi menggantikan Bloglist Segmen yang terdahulu. 

"Tarikh Segmen: 12/7/2014 sehingga 19/7/2014"

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com dan ADD TO CIRCLE G+ Farah Waheda Wahid
2. Buat entri bertajuk Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas... 
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT/KLIK semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.
Credit to MiaLiana.Com
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen entri ini. 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Random.Org. 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/7/2014 yang mana kemudiannya akan dimasukkan terus ke dalam senarai bloglist pemenang segmen. 

Wow Hari Raya By Siti Yang Menaip


Siapa nak join?
Mari terjah ini banner.
Syarat2nya semua ada di dalam banner itu.
TAMAT 16 Julai 2014 ya.

Kasut Jelly Warna Silver



Hai entahlah apa yang menariknya dekat kasut ni sampai aku terpengaruh membelinya.
Dah lama aku usha kat online shop tapi semuanya harga RM30 ke atas.
Bagi aku RM30 tu dah ok harganya tapi nak purchase tu dari sehari ke sehari, tak sempat nak buat haha.
Satu hari aku ajak suami pergi tesco.
Bukan nak beli apa pun, cum nak usha ramai orang ke tak.
Ternyata ramai gila dan tak mungkin aku nak membeli belah dalam keadaan ramai orang tu.
Tiba-tiba! Aku ternampak kasut jelly yang comel ni.
Terus aku terpikat, siap ada love2 kat bijik mata aku ni.
Haaaaa ni korang tau harganya berapa? Cuma RM13.90 di tesco sahaja.
Selesa giler pakainya. Yang penting kasut ni tak makan tuan ya.
Sebab apa ku cakap tak makan tuan?
Sebab sebelum ni kalau beli kasut mesti belakang kaki melecet.
Sakit wooo...
Ni bila aku beli yang kasut jelly ni, alhamdulillah... softnya kasut ni..
Dah seminggu guna, memang tak melecet langsung kaki.
Cantik tak? Haha... sebenarnya ada lagi aku beli tapi jenis wedges.
Nantikan kehadirannya hujung bulan ya.


Sekian, okay bye!


Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia