Jawapan Survey Dari Pengunjung KM

Assalamualaikum korang!

Perasan tak satu survey yang aku buat kat side bar?
Tapi skang aku dah deletelah.
Survey berkaitan dengan blog Bila Aku Berkarya by KM sendiri.
Nak tau tak? Tujuan aku buat survey ni sebab nak improvekan blog.
Dan result dia adalah seperti ini.
Terima kasih pada korang yang sudi jawab survey ni.


Okeh, bagi aku, jawab survey je tak cukup kot.
Aku nak kena tau jugak komen dan cadangan dari korang.
Mana yang jawab blog aku ni dah okeh, terima kasih banyak-banyak.
TAPI
Mana yang jawab blog aku ni sarat dengan widget, aku nak tau jugak, widget yang mana yang korang rasa tak perlu ada dalam blog aku ni?
Mana yang jawab perlu diperbaiki, apa yang aku perlu baiki dalam blog ni?
Mana yang jawab loading slow, aku nak tau macam mana nak buat blog aku ni loading tak slow. Cadangan?
Mana yang jawab kurangkan bilangan entry tu, aku nak tau jugak kenapa? Tapi yang ni aku dah kurangkan.
Mana yang jawab location nuffnang tak sesuai tu, aku nak tau gak yang mana satu tak sesuai tu?
Mana yang jawab shout box tersorok tu, nak tau jugak resonnya.
Mana yang jawab background kosong tu, nak tau jugak cadangan korang backgound apa yang sesuai.

SO?
Kalau aku nak tau pendapat korang, kenalah aku buat satu segmentkan?
Haaaa... suka tak? suka tak?
Kalau suka, tunggu aku selesai dulu buat pemilihan peserta bertuah Segmen Blogwalking Ogos ya.
Segmen kena buat satu-satu, tak boleh gopoh-gapah.
Karang tak terkejar, aku jugak yang parahkan?

Okeh, itu je nak cerita.
~Daaa~

TAMATlah Sudah Segment BlogWalking Ogos By Karya mAHIRAH

Assalamualaikum korang!

Selesai sudah segmen blogwalking ogos KM, tepat pada 11.59pm malam tadi.
Haaaa... KM syukur sangat-sangat sebab sambutan segmen sangat menggalakkan.
Terima kasih pada korang semua sebab sudi meletakkan diri sebagai peserta segmen ni. 
*cewah mula poyo dah Mahirah ni.*

Nampak tak kelebihannya bila berblogwalking?
Nampakkan?
Pageview naik dan follower pun insyaAllah bertambah.
Tak apa, ini permulaan yang baik.
Lepas ni insyaAllah, KM akan buat lagi segmen macam ni.
Korang tunggu jelah ya.

Okeh!

Alhamdulillah... seronok sangat tengok.
Seramai 105 orang peserta sporting yang menyertai segmen KM ni.
Seperti yang dijanjikan, KM akan beri sumbangan hadiah duit raya kepada peserta yang bertuah.
Ingat lagikan?
Kepada top referral, akan menerima duit raya berjumlah RM10
Manakala 5 peserta bertuah lagi akan menerima duit raya berjumlah RM5

DAN
*Jeng! Jeng! Jeng!*

Ada lagi hadiah yang KM nak bagi kat korang, ngehehe! (^^,)
Apa hadiahnya tu?
Haaaa... itu rahsialah! Mana boleh bagitau. Ngeee...
Okeh, memandangkan peserta segmen mencecah lebih daripada 100 peserta, jadi ada tambahan 5 hadiah misteri yang akan KM sumbangkan kepada 5 lagi peserta bertuah.
*Eh! Eh! Ada tambahan hadiah pulok si Mahirah ni?*

Iyalah! Korang tak nak ke?
Orang nak bagi hadiah free ni haha.
Kalau tak nak, tak apa.
KM tarik balik 5 hadiah misteri tu kang haaa...
Nak ke tak nak?
Haha!

Jadi ada 11 peserta yang KM cari untuk segment ni!
Okeh, KM akan umumkan pemenang bertuah dalam masa terdekat ni.
Jadinya, korang silalah alert ya.


Oh, sementara tu korang boleh blogwalking lagi tau senarai peserta di bawah ni sampai KM umum pemenang.

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia