Siti Norhaliza vs Diana Amir

Hi & Assalamualaikum

I admire dua org artis wanita malaysia yang telah berhijrah ke arah yang lebih baik. Mereka berdua sangat comel bila pakai tudung dan telah mempengaruhi saya untuk pakai shawl seperti mereka. Ngehehe... Tak salah berubah penampilan agar nampak lebih kemas dan menarik kan? blink! blink! blink! ;)

Siapakah artis yang saya maksudkan itu??


Inilah dia. Mereka adalah Datuk Siti Nur Haliza dan Diana Amir!!!! 
Cantikkan?! Cantikkan? Cantikkan?
Claps! Claps! Claps!

Saya paling admire cara Diana Amir bertudung dan paling mudah kot untuk saya menggayakannya. 
Gaya Datuk Siti bertudung pula ala-ala macam Hana Tajima gitu. Cutekan? Tapi daku belum mahir lagi nak sarung utk ke tempat kerja. Karang elok-elok siap 10 minit jadi 1 jam. Hohoho...

Punyalah kemaruk dengan cara dua artis ni bertudung daku sanggup belajar melalui tutorial yang ada di youtube. Sangat berguna okay! Tutorial siapakah yang bertuah menjadi pilihan ku?

V
V
V
V
V
V

Terima kasihlah pada pemilik blog yang sweet ini..

Tutorial adik ni sangat memudahkan tudungku di transformed menjadi seperti tudung artis di atas hehehe.

[me.jpg]
Ngeeee... Tetiba termalu sendiri! (^m^) 
Teman ni tidak le lawa tapi segaklah sikit dari pakai tudung awning tu.

Peace!!!

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia