Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 18 Ogos 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

Hadiah Giveaway Dari kak Mazatul dan Kad Raya dari Ejulz

Assalamualaikum,

Alhamdulillah... saya dah terima hadiah saguhati dari kak Mazatul dan juga kad raya khas dari Ejulz. Sebenarnya dari hari isnin lagi saya dah terima hadiah ni tapi tak berkesempatan nak transfer gambo dari phone ke laptop. Lagi satu cuti panjang, so hadiahnya terperap kat office. Masuk office je nampak atas meja ada surat. Hehehe...


Thanks to E-Julz send kad raya to me.

Ini dia hadiah saguhati giveaway by kak Mazatul

Taaaadddaaa!!! Gelang tangan. 

Zoom lebih dekat. Catik batunya.

Bila dipakai ginilah rupanya. Nasib baik sesuai dan padan.

Terima kasih pada kedua blogger ya.

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia