Hadiah Giveaway Dari kak Mazatul dan Kad Raya dari Ejulz

Assalamualaikum,

Alhamdulillah... saya dah terima hadiah saguhati dari kak Mazatul dan juga kad raya khas dari Ejulz. Sebenarnya dari hari isnin lagi saya dah terima hadiah ni tapi tak berkesempatan nak transfer gambo dari phone ke laptop. Lagi satu cuti panjang, so hadiahnya terperap kat office. Masuk office je nampak atas meja ada surat. Hehehe...


Thanks to E-Julz send kad raya to me.

Ini dia hadiah saguhati giveaway by kak Mazatul

Taaaadddaaa!!! Gelang tangan. 

Zoom lebih dekat. Catik batunya.

Bila dipakai ginilah rupanya. Nasib baik sesuai dan padan.

Terima kasih pada kedua blogger ya.

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia