Kuala Kangsar Tetap Di Hati <-- Tak ada kena mengena pon

Assalamualaikum,

Dah berapa hari tak update entry. Sibuk atau tak tau nak update apa hehe. Tapi tak apa, saya share something ngan korang yang boleh jadi ingatan buat kita semua ya. Kuala Kangsar Tetap Di Hati tu tak ada kena mengena pun tapi yang penting isi tu yg saya nak share hehe...


Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia