Kelakarnya Jiran Aku

Assalamualaikum,

KM sebenarnya tengah survey nak hantar baby ke mana lepas habis pantang nanti. Walaupun masih lama lagi tapi kena book awal2 takut nanti penuh. Kalau boleh KM nak hantar ke rumah baby sitter instead of hantar taska. Kesian baby, baru dua tiga bulan.

Nak jadi cerita, KM pun SMS la jiran KM yang kat depan rumah ni. Hari-hari terserempak dengan dia bila balik kerja ke, nak pergi jalan ke atau ke mana2 sajalah memang selalu jumpa. Yalah dah jiran sebelah, memanglah selalu jumpakan. Lagi pula anak-anak dia selalu main kat luar ni dan dia laki bini rajin bersihkan kucing. Conversationnya berbunyi begini.



Kebetulan KM dapat tau, jiran tangga sebelah ni jaga budak. Jadinya, KM nak mintak tolong dia tanyakan sebab KM tak berapa kenal sangat sebab dia jarang keluar rumah.

Lepas tu SMS punya SMS, jiran KM ni rupanya tak pernah tau yang KM ni tengah sarat preggy. Kat sini KM agak pelik sebab jiran KM ni jenis mesra alam dengan semua orang. Apa saja berita mesti dia tahu dulu dan suka ambil tahu. Boleh pulak berita akak preggy ni dia terlepas pandang. Jiran sebelah rumah pulak tu kikiki...


Sampai lagi dua bulan nak beranak pun dia tak tau huhuhu... kecik sangat ke perut aku ini? Jadi SMS terputus di situ sebab mungkin kerana dia termalu sendiri atau dia memang malu dan terfikir macam mana jiran sebelah mengandung dia boleh tak tau padahal... huhu..

Ok, itu saje ceritanya... daaaa...



Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia