Simple Giveaway by Najwa Ayuni

Clicks banner

Senarai hadiah:

Bloglist x 20
Brooch x 3
Button Badge x 3
Set Shiseido Mask x 2
Mustache Necklace x 1
Souvenir Pen from Tourism Malaysia x 1
Rumpai Laut Gred AAA x 1
Felt 'Fruitimal' Keychain x 1
Ovaltine Trial Sachet x 1
Inner Bawal x 1
Set Cadar x 1

Majlis Hari Raya di Office

Assalamualaikum,

Semalam office adakan majlis hari raya. Siap ada pertandingan dan ada cabutan bertuah lagi. Memang bertuahlah sbb saya pun dapat hehehe... Yang meriahnya setiap booth kena berhias cantik2. Masa nilah nak tengok kreativiti staff. Yg tak ada skill pun tiba-tiba teror bab menghias. Masing-masing bergaya dengan baju raya masing2. Berseri semuanya. Yg lelaki sure si isteri bertanya kenapa pulak hari Jumaat yang indah ni suami dia orang nak pakai baju melayu bersampin. Jeng! Jeng! Jeng! Hehehe...

Tema department kami warna biru tapi sy pakai warna silver. Ada lah sikit2 warna bitu. Janji ada warna biru sudah ler ya dak?

Ini dia booth kami. Belum siap sepenuhnya.

Masing-masing menunjuk skill. Tengok ketupat bersepah atas meja. Sy tak pandai berhias hehe. Tolong tengok boleh ler... ngeeee...


Sempat lagi bergaya hehe. Dari kiri blogger Rina Ellisa, Azliana, Shamyto yg suka bergaya dpn camera dan faezah yg terpaksa pegang payung. Takot tumbang. Tak kukuh lagi payung tu huhu..


Sy dan blogger Rina Ellisa sempat bergambar sebab kami pakai kain shantung. Sy cukup berkenan warna shantung Rina Ellisa, baby blue. Huhu..

Ini adalah menu booth kami iaitu nasi tomato. Simple, senang nak habis dan nak kemas.

Ini Shamyto hehe.. konon2 nak jadi tukang jaga booth...

Dan ini sy punya lucky draw hehe.. Dapat juga rupanya... Selalu kurang bertuah...


Inilah barisan sri kandi yang menjayakan booth ini...


Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia