OAT Choco Chocolate

Assalamualaikum,

Pagi ni nikmatnya dapat makan OAT Choco ni. First time nampak. Member bawak dari kelantan. RM9 jer. Kalau kat tempat kita ni ada yang RM14-RM18.
Di sebabkan nak sgt OAT ni, sy pun mula google. Rata2 harga RM15 huhu, mahal jugak ya. Belum masuk kos pos lagi. Kalau dah masuk kos pos jadi RM22. Pergh, pengsan dengar. Tu baru dapat satu.
Nak di jadikan cerita, sy pun muat naik gambar chocolate ni kat IG. Terus dpt wassup dari kakak ipar yg kata kwn dia ada jual RM11 jer. Wah.. Pucuk di cita, hari ni jugak kumpul order. Petang ni dia pergi ambil kat kawan dia. Kumpul order dari kawan2 dapatlah jugak 11 bungkus.

So tunggu jelah bungkusan sampai. Oat ni bagus untuk org yg nak memgawal diet. Lepas ni daku makan ni jelah untuk kenyangkan perut. hehe

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia