OAT Choco Chocolate

Assalamualaikum,

Pagi ni nikmatnya dapat makan OAT Choco ni. First time nampak. Member bawak dari kelantan. RM9 jer. Kalau kat tempat kita ni ada yang RM14-RM18.
Di sebabkan nak sgt OAT ni, sy pun mula google. Rata2 harga RM15 huhu, mahal jugak ya. Belum masuk kos pos lagi. Kalau dah masuk kos pos jadi RM22. Pergh, pengsan dengar. Tu baru dapat satu.
Nak di jadikan cerita, sy pun muat naik gambar chocolate ni kat IG. Terus dpt wassup dari kakak ipar yg kata kwn dia ada jual RM11 jer. Wah.. Pucuk di cita, hari ni jugak kumpul order. Petang ni dia pergi ambil kat kawan dia. Kumpul order dari kawan2 dapatlah jugak 11 bungkus.

So tunggu jelah bungkusan sampai. Oat ni bagus untuk org yg nak memgawal diet. Lepas ni daku makan ni jelah untuk kenyangkan perut. hehe

4 comments

April 15, 2014 at 10:42 PM

sedap sgt oat tu.. rasa cam peanut pun ada gak xD

April 17, 2014 at 1:23 PM

betul mmg sedap hehe.. sy cari yg murah semua habis... so tak sabar nak rasa, sy order jer kat online..

May 1, 2014 at 2:41 PM

Pm price please 0126559341..nak order 10pack atau 20 pack

May 1, 2014 at 2:43 PM

Pm price ke 0126559341 nak order 10 atau 20 pack. Pm please

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia