Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas

http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html
Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas ini dibawakan khas untuk uolss bersempena dengan Syawal yang bakal menjelma beberapa minggu jer lagi ni. ^_^... Dalam masa yang sama kira2 macam Blog E-Card dari Bubblynotes.Com kepada uolss jugaklah... Tak dapat or tak sempat nak hantar Kad Raya pakai pos, pakai Blog E-Card pun boleh juga ye tak??? Janji ucapan sampai... Sebab kalau nak diikut2kan iolss nak ajer hantar Kad Raya pada semua readers Bubblynotes yang selama ini sudi datang menjenguk dan membaca entri2 Bubblynotes.Com selama ini... Dalam masa yang sama segmen ini bertujuan nak rapatkan lagi silaturahim sesama weolss semua, follow memfollow serta blogwalking. Semua blogger tak kira baru atau lama, famous atau tak, retis atau tak, glam atau tak adalah dijemput untuk memeriahkan segmen ini. 10 pemenang akan dipilih oleh Pakcik Random.Org dan kesemua pemenang yang terpilih akan disenaraikan di dalam Bloglist Segmen Bubblynotes.Com bagi menggantikan Bloglist Segmen yang terdahulu. 

"Tarikh Segmen: 12/7/2014 sehingga 19/7/2014"

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com dan ADD TO CIRCLE G+ Farah Waheda Wahid
2. Buat entri bertajuk Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas... 
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT/KLIK semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.
Credit to MiaLiana.Com
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen entri ini. 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Random.Org. 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/7/2014 yang mana kemudiannya akan dimasukkan terus ke dalam senarai bloglist pemenang segmen. 

17 comments

July 12, 2014 at 11:53 AM

terima kasih kerana sudi support dan join, jangan lupa semak senarai peserta di sini...

http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

July 12, 2014 at 2:26 PM

http://www.mizisempoi.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

July 12, 2014 at 3:50 PM

salah blog ni tarmizi... sy pun peserta haha...

July 12, 2014 at 5:51 PM

good luck! ^^,

July 12, 2014 at 9:28 PM

All the best :)

July 12, 2014 at 9:36 PM

thanks! =)

July 12, 2014 at 9:36 PM

thanks! =)

July 12, 2014 at 9:47 PM

salam..ida singgah dr sgmen yg sma
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

July 12, 2014 at 11:40 PM

good luck...

July 14, 2014 at 1:24 PM

blogwalking dari segmen yang sama
http://www.kisahsidairy.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html
selamat bersegmen...

July 14, 2014 at 5:56 PM

Salam Ramadan & selamat bersegmen. Moga terpilih oleh penganjur :)

:)

Jemput join GA Ramadan sekali ye kalau berkesempatan:)

http://www.syazanazura.com/2014/06/giveaway-ramadan-2014-by-silent.html

July 14, 2014 at 9:36 PM

Good luck untuk GA ni. Salam Ramadhan. Sy pun join segmen sama. Jemput singgah yer :)
http://www.syahidahfadilah.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

July 15, 2014 at 10:29 AM

Salam singgah jalan jalan...datang dari segmen yang sama :)

http://diarymissnick.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

July 15, 2014 at 11:50 AM

Singgah dari segmen yang sama :)
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

July 18, 2014 at 11:56 PM

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

July 21, 2014 at 7:51 AM

dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

November 28, 2014 at 2:36 PM

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia