Guess The Emoji

Assalamualaikum,

Siapa duk gila main game ni? Game ni sampai level berapa pun tak tau? Tak silap sampai level 27kan? Punya payah ku pikir2 sekali google, ada jawapan2nya dengan mudah. Tak mencabar langsung game ni. Serius buang masa je ku main sebab gatal sangat tangan bila malas nak pikior terus je google jawapan hahaha. Dalam masa 3 hari ku boleh habis level dengan mudah miahahaha... terror tak terrornya teman bermain dengan Guess The Emoji. Hanya tiga hari main, sekejap je dah khatam! Bermain dengan rasa tak ada perasaan...






4 comments

February 3, 2014 at 9:41 PM

wahhh ....hehhe...tu la game skrang bnyk cheat...hehe...tp kalau nak best try men tanpa gugle...baru mencabar dop...btw technical officer ye... Same ngn SHO ke eyk...

February 6, 2014 at 11:52 AM

zam tak cube main lagi nih.. hehe

February 6, 2014 at 2:20 PM

tu la pasal, banyak cheat game sekarang ni..

February 6, 2014 at 2:20 PM

cer la main zam... uji minda...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia