Saya Nak Coconut Shake!

Assalamualaikum,

Tolonglah, daku dah lama kempunan nak minum coconut shake yang paling sedap! Orang cakap paling sedap kat melaka. Takkanlah daku nak minum coconut shake semata-mata, kena redah gi melaka? Gilo kerja namanya tu. Tadi saya gi alamanda. Kawan cakap kalau ikut kawasan kak long, alamanda paling sedap hahaha. Gelas bosa tu haaa...

Yo yo ooo je saya pergi sana semata-mata nak minum coconut shake, sekali DAH HABIS??? Rasa nak nangis UHUWAAA!!! Nasib baik suami belanja air epal asam boi. Sedap jugak tekak ni tapi tak puas hati jugak selagi tak dapat minum coconut shake paling sedap itu. Huh! Tak apa... akan ku pergi lagi pada satu hari nanti di waktu pagi2 buta. Macam mana sekali pun nak jugak puaskan hati mehehehe...


gogomelaka.com


3 comments

September 17, 2013 at 8:11 AM

Haa... .kt alamanda tu boleh tahan sedapnya..cuma mahal sket je.. Tghari ok la kot nk pi..kalo ptg mlm tu ikut nasib. .. Sian dia mgidam coconut shake..

September 17, 2013 at 8:30 AM

itula pasalnya huhu.. kami pergi dah petang sbb tu dah habis huhu... next time nak pergi lagi sebelah pagi...

September 17, 2013 at 10:58 AM

kat muar ada 1 tempat sedap coconut shake dia. tp time ayu balik kg.. sabtu ahad kedai tu tutup. tensen..

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia