Yeay! Blog KM Dah Okay Balik!

Assalamualaikum korang!

Ya Allah, KM betul-betul ingat blog KM ni dah tak lama tau.
Bila tanya dengan bro hasrul hassan, barulah ok semula.
Tak taulah apa kenanya dengan templete KM tetiba dia kacau full view entry blog.
Makna kata KM tak boleh view satu entry penuh.
Dan KM rasa korang pun tak boleh visit entry penuh KMkan?

Itu yang macam-macam KM ubah untuk betulkan balik.
Mood nak BW dah slow down wei sebab pening memikir masalah blog ni.
Siap mengadu nasib blog dengan irrayyan, haha.
Terima kasihlah irra sebab melayan KM kat wassup.
Last2 dapat jugak solutionnya.

Dah geram sangat KM defaultkan je semua setting dalam blog dan guna semula templete basic.
Hambik ko, segala mak coding yang KM buat semuanya punah, ranap, lebor begitu saja.
Dengan nuffang2 aku sekali hilang semuanya tau.
Malas nak fikir banyak dah.
Janji blog kembali seperti biasa dan lepas ni bila rajin baru setting balik semula.
Okeh, lepas ni korang boleh baca entry penuh KM seperti biasa.
Daaa...

20 comments

September 14, 2014 at 1:09 AM

Alahai. letih la nanti nak nengok codingnya. sabar ye akak ><

September 14, 2014 at 1:10 AM

hadoii klo kne kt sy nth ape jd..sy dh la x reti bab2 setting ni hehe

September 14, 2014 at 2:08 AM

Kesian akak..kalau AB bab coding ni memang dah angkat bendera putih..huhu

September 14, 2014 at 2:24 AM

Ya Allah bab nak maen coding tu yang leceh tu. Nasib lah bukan blogskin, kalau tak lagi lah naya. Coding kot!
Takpe kak, sekarang ni nampak mcm dah ok je. mcm same je.

September 14, 2014 at 5:23 AM

Yeayyyy! Dah baik... Xpe lepas ni KM buat pelan2.. Caiyok2

September 14, 2014 at 8:28 AM

loorh CT tak dan tengok kekacauan yang terjadi lama tak mai singgah sini. alhamdulillah semua dah okay kan. so jangan risau dah naaa akak KM. dah boleh blogwalking balik hihi.

September 14, 2014 at 9:45 AM

yeke kak? nadya tgok sblom ni sama je -,-'

September 14, 2014 at 10:00 AM

@Cik Nadyya tak perasan kot.. akak buka kat office pun cam tu, buka kat rumah pun jadi cam tu.

@CT Humairah tak pa jugak tak sempat saksikan kejadian itu haha..

@irrayyan sikit2 buat, tp bila jadi cam ni dah jadi hapal codingnya haha..

@nur as haaa itulah pasal.. klu blogskin mampuih teman nak membeleknya...

@Aksara Biru @Mila Hillas @Aina Akmal ya, berpinau mata ni kalau fikir coding..

September 14, 2014 at 10:39 AM

Eh, ade problem yer sebelum nie ?

September 14, 2014 at 11:09 AM

akhirnyee dapat komen2 kat blog kak KM.. puas dh dok loading lepas tu putih je..huhu... jap lagi nak bom komen..hahahah

September 14, 2014 at 12:57 PM

ingatkan laptop Za yg problem tak boleh bukak blog akak..huhu..nasib dah ok..

September 14, 2014 at 7:23 PM

saya pun kadang2 bila buka blog akak, dia dah view full entries, tapi tiba2 dia loading balik -.-

so, saya buka je, dalam 7 saat, saya tekan x *bukan close. nak stopkan loading. hehehhe...

September 14, 2014 at 8:51 PM

Hari tu saya ada buka kat lappy mmg tak nampak apa.. putih je. Tp, bila kat hp ok pulak.. Alhamdulillah dah settle.

September 14, 2014 at 10:26 PM

Itu pun ada sorang pembaca bgtau kat shout box... klu tak KM pun tak perasan perkara tu... huhu..

September 15, 2014 at 9:57 AM

saya ingatkan masalah PC kat rumah..blog KM tengah-tengah baca tetibe hilang..tanjat i olls

September 15, 2014 at 1:48 PM

salam. itu pasal sy pun tak dapat nak drop komen..asyik loading ja huuu alhamdulillah sekarang da ok :)

September 15, 2014 at 7:29 PM

Alhamdulillah dh jumpa solution.

September 16, 2014 at 4:54 PM

nih sume bleh buat mood spoil kan

September 18, 2014 at 11:29 AM

ishh..nape jadi giteww KM?

October 23, 2014 at 11:10 AM

*nganga* Tak tawu pun bila ianya berlaku.. baguslah dah ok semula ^^

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia