#9 Favorite Visitor KM Minggu Ni

Assalamualaikum korang!

Pergh!! Dah lama KM tak update recent viewed blog.
Kali ni KM bukak, seronoknya tengok hihi.
Kepada pengunjung yang tersenarai, terima kasih banyak-banayk tau.
Sudi jugak korang datang ke teratak hamba yang usang ni hihi.
Okeh, siapakah mereka tu?


Jomlah terjah rumah dia orang.
Boleh berkenalan sekali.
K bye!




22 comments

October 3, 2014 at 8:37 AM

ya allah... x sangka plak tersenarai nama blogshop cik bin kat cni... tq byk2 dear ... dh lama sbnrnya x BW n menulis... kite join giveaway contest.. tu blogshop yg x seberapa..hihihi...
yg lbh aktif personal blog...
rajin2 ye follow my personal blog... http://iambintanghati.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-giveaway.html ..
a biq tq pd yg view myblog...

October 3, 2014 at 9:17 AM

jom terjah !!

October 3, 2014 at 9:30 AM

hehe singgah sini KM :D
< a href="http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/10/fikir-positif.html">Mind Meld< /a>

October 3, 2014 at 9:31 AM

hehe singgah sini KM :D

October 3, 2014 at 9:45 AM

wah. tersenarai. thanks kak ;)

October 3, 2014 at 11:09 AM

tak tersenarai. wuwuwuwu

October 3, 2014 at 11:17 AM

hai yaa.. mama takde pulak, rasanya rajin nyinggah ni.. aii tak patut betul..

yg KM tanya tu, bukan mcm ni ke komennya...? mcm mama jugak kan..

October 3, 2014 at 11:18 AM

aaa... yang a href tu ada dlm entri mama.. kena godek.. search, cara tinggalkan link tuk elak spam ..luper dah..

October 3, 2014 at 12:37 PM

ala...nape nama saya xde... sobs..

October 3, 2014 at 1:07 PM

@Norhasniza Khalid haha mama.. baru jadi tadi buat hehehe.. sebelum ni tak jadi...kikiki...

October 3, 2014 at 1:08 PM

@Norhasniza Khalid orait mama.. dah jadi thanks byk2... hihi

October 3, 2014 at 1:11 PM

@Iola awak...klu nak letak <a herf tu... make sure rapatkan -<a- sama jugak dgn penutupnya -</a- baru jadi.. KM buat mcm tu sebab klu KM rapatkan kat atas tu nanti dia jadi satu link.. hihi cuba lagi k..

October 3, 2014 at 1:14 PM

nama saya pun tak ada ni, ini tak adil...hehe

October 3, 2014 at 1:39 PM

singgah sini..tak tersenarai..

October 3, 2014 at 5:02 PM

Eh..eh..tersenarai la..haha..terkejut kejap.. :)

October 3, 2014 at 8:10 PM

syukurrrr.... ada jugak dalam senarai padahal sha jarang singgah lately... hihi... tahniah pada diri sendiri dan juga mereka2 yang tersenarai....

October 4, 2014 at 10:37 PM

Tahniah kepada semua yg tersenarai :)

October 4, 2014 at 10:51 PM

buleehhh buat modal untuk bw ler nanti ni, hehehehe

October 5, 2014 at 11:51 PM

eh..tersenarai ek..hehe..tengkiu KM :D

October 7, 2014 at 11:57 PM

tak sangka nama saya naik. mekasih tuan blog

October 10, 2014 at 9:47 PM

sob sob sob.. CT dah lama tak jenguk sini.. Akak KM jangan mrajuk k dengan iols..

October 11, 2014 at 10:59 PM

sis jm x masuk dalam list sbb dh lama x singgah sini

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia