CPUV SME Micro Finance

Assalamualaikum!


Hari ni sibuk mandi manda kat pantai acheh.
Nanti kak KM update pasal ni di hari raya aidiladha part 3.
Okeh, balik rumah tadi baru perasan ada CPUV baru masuk.
CPUV SME Micro Finance
Kak KM tak pasti apa bendanya ni dan tak tau nak terangkan macam mana sebab tak paham.
Tapi kalau korang nampak iklan ni, rajin2 klik ya, hihi.
Alhamdulillah, sejak akhir2 ni banyak pulak CPUV masuk.
Mungkin sebab kak KM hantar tikets hari tu kot hihi dan now dia orang alart dengan kak KM.
Ok la tu je nak cerita.
Daa..

Ni salah satu SME Micro Financing.
Yang KM tau benda ni applied kat semua bank.
Alah nanti korang bacalah ya kalau ada iklannya.
Daaa...


15 comments

October 6, 2014 at 9:10 PM

Waahh..semoga sentiasa dimurahkan rezeki.

October 6, 2014 at 9:28 PM

wahhh akak...seronoknya... :D

October 6, 2014 at 9:49 PM

tahniah kak KM.. banyak on going tu..

October 6, 2014 at 10:04 PM

wah. tahniah kak :)

October 6, 2014 at 10:46 PM

tahniah kak KM! saya masih xde pape rezeki. huuu..

October 6, 2014 at 11:41 PM

Tahniah..murah rezeki..

October 7, 2014 at 12:39 AM

tahniah kak KM..minggu ni memang minggu kenduri CPUV kot..AB je rezeki CPUV tak sampai lagi..huuhuhu

October 7, 2014 at 1:32 AM

Tahniah KM.. rasanya micro finance tu yang SME tawarkan bagi salah satu produk diaorang..

October 7, 2014 at 10:57 AM

Tahniah Kak KM :) Cik Mimie pun dapt jugak..hehe :) alhamdulillah..

October 7, 2014 at 3:15 PM

alhamdulillah, rezeki zulhijjah tu =)

October 8, 2014 at 12:16 AM

minggu nie mmg ramai dapat BE dari nuff tapi dengarnya banyak yg tak running kalau running pun alahiii.. cuba baca kat blog broframestone komen dia berkenan BE nuff sekarang

October 8, 2014 at 10:43 AM

Tahniah KM. Murah rezeki..

October 8, 2014 at 10:46 AM

@BABY(MAMA AMANA ya.. KM pun perasan CPUV byk tp byk tak running.. naffnung pun bila dgr blogger melenting baru nak campak CPUV byk2 kat kita.. tau pun tergugat..

October 10, 2014 at 9:40 PM

baaanyak yeeeeee..!! CT nye cipot aje

October 11, 2014 at 10:47 PM

x lama lagi boleh cash out lah nih :-)

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia