CPUV Baru Lagi?

Assalamualaikum!

Pertama sekali kak KM rasa syukur sebab banyak CPUV masuk dua bulan ni.
Bila total semua sekali ada 9 CPUV yang tengah on going.
Tapi tak nafikan ada CPUV yang running slow.
Kak KM perasan jugak iklan running tp CPUV tak masuk.
Baru hari ni nampak CPUV tu tapi tak apalah, ada rezeki, adalah kan.
Ini pun dah syukur ada 9 CPUV yang on going.


Proton PCC tu kak KM ingat dia cuma masuk CPC je.
Korang tengok ek, iklan start 26 Sept 2014 tapi apa hal baru sekarang nak muncul?
Kalau 26 Sept 2014 iklannya, dah lama kak KM share dengan korang.
Pelikkan? kan? kan?
Dan bila kak KM klik iklan macam tak ada function je.
Tapi tak taulah sekarang ni kot kalau dah ok kan.
Terima kasih siapa yang sudi klik ya.
Oklah, daaa..

p/s : Agaknya nuffnang cuak kot ada blogger bersuara lantang kritik pasal dia orang. Patutlah berderet2 masuk CPUV kat aku. Harapnya jgnlah iklan tu di tayang tengah malam. Time orang semua membuta tak jenguk blog, mana nak dapat income. Agak2lah kan nak tayang iklan tu okeh.

11 comments

October 8, 2014 at 10:37 AM

Wahhh...byknya kak....berderet2 tuh...tahniah...

October 8, 2014 at 10:43 AM

Tahniah KM. Semoga terus maju...;-)

October 8, 2014 at 10:48 AM

hrpnye hasil pn byk lah kn hehe

October 8, 2014 at 11:49 AM

Murahnya rezeki..bestnya..

October 8, 2014 at 11:50 AM

fuhhh! terbaik nuffnang this month :D

October 8, 2014 at 12:51 PM

kan? agak pelik di situ..haha

October 8, 2014 at 1:11 PM

Banyaknya...tahniah KM

October 8, 2014 at 1:39 PM

byknya ongoing. tahniah kak :)

October 8, 2014 at 6:40 PM

Alhamdulillah tahniah KM.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.. :)

October 8, 2014 at 9:45 PM

alhamdulillah :)
saya pon ada jugak dapat beberapa cpuv yang sama :)

October 10, 2014 at 9:39 PM

fuiyooooo lahai. masyuk sungguh ni.. banje lah lepas ni Akak KM..

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia